Futbol Coşkusu Coca-Cola Kırmızı Kasa’da

Tarihler: 21 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: www.coca-colakirmizikasa.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2012 ~ Haz 30, 2012

Coca-Cola, futbolun tüm coşkusunu online ödül programı Kırmızı Kasa’ya taşıyor. 30 Haziran 2012 tarihine kadar, Coca-Cola Kırmızı Kasa üzerinden puan biriktirenler Euro 2012 biletlerinden, mobil hediyelere kadar bir çok farklı armağan kazanma şansı elde edecekler.

Futbolun en çılgın hediyeleri Coca-Cola Kırmızı Kasa kullanıcılarını bekliyor. www.coca-colakirmizikasa.com web sitesine üye olarak, Coca-Cola kapakları altındaki şifreyi siteye girenler futbol coşkusunu Kırmızı Kasa’da yaşayacaklar. Taraftarlar, Euro 2012’ye gitme şansından, mobil hediyelere, futbol topundan taraftar düdüğüne, şişme kaleye kadar futbolla ilgili bir çok ilginç hediyeye sahip olabilecekler.

Tek Gereken Üye Olmak ve Kodları Girmek


Coca-Cola Kırmızı Kasa’daki hediyeleri kazanmak için yapılması gereken tek şey www.coca-colakirmizikasa.com web sitesi, mobil.coca-colakirmizikasa.com mobil sitesi veya www.facebook.com/cocacolakirmizikasa Facebook uygulamalarından birine üye olmak, Coca-Cola kapakları ve açma halkalarının altında yazan kodları girmek ve puanları biriktirmeye başlamak.

Kırmızı Kasa’daki hediyelere ulaşmak için gerekli kodlar, 330ml’lik kutuların açma halkalarında, 250ml’lik cam şişelerin ve 450ml’lik pet şişelerin kapaklarının altında Coca-Cola severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT