Garanti Emeklilik Kısa Film Yarışması Başlıyor…

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 15 Nisan 2009 Çarşamba

Yer: Garanti Emeklilik

Nereden Alınır: www.hobimlemutluyum.com/mutlulugunfilmi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 15, 2009
Garanti Emeklilik Kısa Film Yarışması Başlıyor…
Hobi sahibi olan insanların daha mutlu oldukları gerçeğinden yola çıkarak, 2008 yılı Nisan ayında Hobi Kulüpleri projesini hayata geçiren ve şu anda yaklaşık 20 farklı Hobi Kulübü kapsamında çok çeşitli etkinlikler yürüten Garanti Emeklilik son olarak, ‘mutluluk’ temalı bir kısa film yarışması düzenliyor.

Garanti Emeklilik Sinema Kulübü faaliyetleri kapsamında organize edilen yarışma, 1 Mart - 15 Nisan 2009 tarihleri arasında yapılacak. Film severler, çektikleri en fazla 15 dakikalık ‘mutluluk’ temalı filmleri ile yarışmaya katılabilecekler. Yarışmanın jürisinde Sinema Yazarları Murat Erşahin ile Cumhur Canbazoğlu da yer alıyor.

Garanti Emeklilik Kısa Film Yarışması’nı değerlendiren Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Güney, yarışmayı hayata geçirmekten ‘mutluluk’ duyduklarını belirtti. Güney sözlerine şöyle devam etti: “Garanti Emeklilik olarak ‘mutluluk’u, ‘bizlerle yola çıkanların birikimlerini güvence altına alarak, onların geleceğe iyimser bakmalarını, aynı zamanda mutlu bir emeklilik dönemi geçirmelerini sağlamak’ olarak tanımlıyoruz. Ancak üyelerimize sadece mutlu bir emeklilik vaat etmiyor aynı zamanda bugünlerinde de mutlu bir yaşam sürdürmeleri konusunda onlara destek olmaya çalışıyoruz. “Mutluluk” temalı kısa film yarışmamız da, hobi sahibi olan insanların daha mutlu olduğu gerçeğinden yola çıkarak, üyelerimiz ve çalışanlarımızı hobi edinmek konusunda teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiğimiz ‘Hobi Kulüpleri’mizden Sinema Kulübümüz’ün bir etkinliği... Tüm film severleri yarışmamıza ve Hobi Kulüplerimiz’in renkli dünyasına katılmaya davet ediyoruz. ”

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.hobimlemutluyum.com sitesinden ulaşılabileceği gibi, sonuçlar da 30 Nisan 2009 tarihinde aynı sitede açıklanacak. Kısa Film Yarışması’nda, birinciye Canon HV-30 HD Video kamera ve Plato Film Okulu`ndan Sinema Eğitimi; ikinciye Canon HV-30 HD Video kamera; üçüncüye ise Plato Film Okulu`ndan Sinema Eğitimi ödülü verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT