Genç Çevreciler Yarışması

Genç Çevreciler Yarışması

Tarihler: 10 Aralık 2015 Perşembe ~ 28 Aralık 2015 Pazartesi

Yer: SEA LIFE Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2015 ~ Ara 28, 2015

SEA LIFE Akvaryum deniz canlılarını ve çevreyi korumak için bilinçlendirme çalışmaları kapsamında ‘Genç Çevreciler’ yarışması düzenliyor. Yarışma 2015 yılının Aralık ayı sonuna kadar sürecek ve dereceye giren çocuklar birbirinden farklı hediyeler kazanacak. SEA LIFE köpekbalıkları ve diğer deniz canlılarını seçilen Genç Çevreciler’le birlikte koruyacak

Avrupa’nın en büyük akvaryumlarından biri olan SEA LIFE Akvaryum, denizleri ve çevreyi koruma amacıyla bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Özellikle nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan canlıları koruma, kurtarma ve üretme misyonu üstlenen SEA LIFE Akvaryum, denizlerin ve deniz canlılarının geleceği için genç nesli bilinçlendirme çalışmaları düşüncesiyle ‘Genç Çevreciler’ isimli bir yarışma düzenliyor.

5 Çocuk ‘Genç Çevreci’ seçilecek

Genç Çevreci seçilmek için 4-15 yaş arası çocuklar, ‘Denizleri Seviyoruz’ teması ile kendi çektikleri fotoğraflar, çizdikleri bir resim veya yazdıkları özel bir mesajla yarışmaya katılabiliyor. Denizleri ve deniz canlılarını koruma içerikli yarışmada üç daldan biri için başvuru yapılıyor. 7 - 28 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek yarışmada çocuklar yaptıkları çalışmayı SEA LIFE Akvaryum’un facebook adresi www.facebook.com/SEALIFEAkvaryum adresinde açılan ‘Genç Çevreciler’ gönderisinin altında paylaşacaklar. 28 Aralık tarihine kadar en çok beğeni alan gönderinin sahibi 3 çocuk ve SEA LIFE Akvaryum’un jürisinin seçeceği 2 çocuk şeklinde toplamda 5 çocuk ‘SEA LIFE Akvaryum’un Genç Çevrecisi’ seçilecek.

SEA LIFE Köpekbalıklarını koruyacak ‘Genç Çevreciler’ini arıyor

Forum İstanbul AVM’de bulunan SEA LIFE Akvaryum’da 15 türden 61 köpekbalığı bulunuyor. SEA LIFE Akvaryum bu özelliğiyle Avrupa’nın en geniş köpekbalığı ailesine ev sahipliği yapıyor. SEA LIFE Akvaryum’un ‘Genç Çevreci’si seçilen çocuklar köpekbalıkları ve diğer deniz canlılarının koruma programlarına dahil olacak.

SEA LIFE’ın bir yıl boyunca Koruma, Kurtarma ve Yetiştirme programlarını birlikte yürüteceği Genç Çevreciler, SEA LIFE’ın uzman ekibine destek verecek. SEA LIFE’ta yavrulayan köpekbalıklarının bakım ve yetiştirme çalışmalarında küratörlerin yardımcısı olacak. Genç Çevreciler, 15.000 balığın yıllık sağlık kontrollerinin yapılmasında ve yıllık balık stoklarının sayılmasında akvaryumun uzman küratörü ve su ürünleri mühendisleri (Akvaristler) ile birlikte çalışacak, dalgıçlar tarafından yapılan akvaryumların yıllık temizlik çalışmalarını küratör ile birlikte yönetecek, kaplumbağa hastanesindeki yaralı deniz kaplumbağası Caretta caretta’nın iyileşme sürecinde veteriner hekime yardımcı olacak, Genç Çevreciler akvaristlerin bir günlük çalışmasına eşlik ederken balıkların yemlerinin hazırlanması, yaşamları için uygun koşulların oluşturulması, günlük kontrolleri gibi işleri yapacak ve uzman bir akvarist gibi çalışacak.

Hediyeler, doğum günü partileri ve 1 yıl boyunca ücretsiz etkinlik katılımı

Genç Çevreciler ayrıca doğum günlerini arkadaşları ile birlikte SEA LIFE’ta kutlayabilecek, SEA LIFE’ın birbirinden eğlenceli hediyelik eşya mağazasından hediyeler kazanacak ve SEA LIFE’In 2016 yılı içinde yapılacak tüm etkinliklerine 10 arkadaşı ile birlikte katılarak ev sahipliği yapacak. Ayrıca SEA LIFE’ın genç sesi olan çocuklar 1 yıl boyunca ayda 1 tane olmak kaydıyla SEA LIFE’ın sosyal medya hesaplarında denizler ve denizleri koruma konulu ileti yayınlayacaklar

SEA LIFE Akvaryum’un genç nesli bilinçlendirmek ve deniz canlılığına sahip çıkmak amaçlı düzenlediği yarışmaya okullardan katılım ilgili okuldaki öğretmenlerin seçtikleri çalışmayla yapılacak. Bireysel katılımlar ise info@istanbulsealife.com adresinden ve İstanbul SEA LIFE Avaryum’un resmi facebook sayfasından yapılabilecek. Ayrıntılı bilgi SEA LIFE Akvaryum’un resmi internet sitesi www.visitsealife.com/istanbul ve 0212 640 20 15 numaralı telefondan alınabiliyor.

www.visitsealife.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT