Gnçtrkcll`liler Dünya Basketbol Şampiyonası Heyecanına Ortak Oluyor

Tarihler: 02 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 12 Eylül 2010 Pazar

Yer: Turkcell

Nereden Alınır: www.gnctrkcll.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2010 ~ Eyl 12, 2010

Gnçtrkcll`liler Dünya Basketbol Şampiyonası Heyecanına Ortak Oluyor

28 Ağustos-12 Eylül tarihlerinde Türkiye’de gerçekleşecek 2010 FIBA Basketbol Şampiyonası’nın heyecanı şimdiden gnçtrkcll’lileri sardı. Hem Dünya Basketbol Şampiyonası’nın hem de Basketbol Milli Takımı’nın ana sponsoru Turkcell, basketbol severleri sevinçten uçuracak bir yarışmaya imza atıyor. Muhteşem hediyeler arasında final maçlarına biletler, imzalı formalar ve şampiyona öncesi basketbolcuların antrenmanını izleme ve şut yarışması yapma şansına sahip olmak var…

Türkiye’de gerçekleşecek 2010 FIBA Basketbol Şampiyonası’nın ve Basketbol Milli Takımı’nın ana sponsoru Turkcell, şampiyona heyecanını müthiş bir yarışmayla başlatıyor. 2 Ağustos-12 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek heyecan fırtınasıyla birbirinden muhteşem hediyeler gnçtrkcll’lilerin olacak.

Gnçtrkcll’liler milli takım oyuncuları ile antrenmana katılabilecek. 2 Ağustos-12 Eylül tarihlerinde devam edecek yarışmalar süresince, 10 gnçtrkcll’li şampiyona öncesinde milli takım oyuncuları ile tanışarak, hazırlık kampında antrenmanlarını izleyebilecek, 20 gnçtrkcll’li yarı final veya final maçı için çift kişilik bilet kazanma şansına sahip olacak. 5 gnçtrkcll’li, başarılı milli oyuncumuz Harun Erdenay ile 3 sayılık atış karşılaşması yapabilecek, ayrıca şampiyonada kullanılan 10 top ve millilerin imzaladığı 40 forma ise kazanan gnçtrkcll’lilerin olacak.

Turkcell’le şampiyona heyecanına ortak olmak için gnçtrkcell’lilerin www.gnctrkcll.com üzerinden kayıt formunu doldurmaları ve hediye seçeneklerinden birini tercih etmeleri gerekiyor. Daha sonra kayıt formunu dolduran gnçtrkcll’lilere SMS ile basketbol veya şampiyona ile ilgili bir soru gönderilecek. Sorulan soruya en hızlı şekilde doğru cevabı veren gnçtrkcll’li hediyesine kavuşacak. Yarışma için gönderilen SMS’lerden herhangi bir ücret alınmayacak.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler “Basketbol Milli Takımımıza verdiğimiz ana sponsorluk desteğinin yanı sıra Türkiye’de gerçekleşecek 2010 Dünya Şampiyonası’nın da sponsoruyuz. Tüm dünyanın gözü ülkemizde gerçekleşen bu maçlarda olacak. Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi olarak, bu heyecan verici etkinliğin bir parçası olmak bizler için hem bir sorumluluk hem de mutluluk kaynağıdır.
Sponsorluğumuzun yanında kampanyalarımız, SMS Yarışmalarımız, Şampiyona Mobil Bilgi Paketi, Şampiyona Mobil Haber Paketi gibi yenilikçi servislerimiz sayesinde, Turkcell’lilerin şampiyona coşkusu katlanacak. Birbirinden güzel hediyeler dağıtacağımız SMS yarışmamız, bu heyecan verici serüvenin ilk adımı” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT