GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması Tarımda Kadın

Tarihler: 05 Kasım 2013 Salı ~ 30 Nisan 2014 Çarşamba

Yer: GÜBRETAŞ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2013 ~ Nis 30, 2014

GÜBRETAŞ’ın geçen yıl hayata geçirdiği Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nın ikincisi başladı. Bu yıl ana teması “Tarımda Kadın” olarak belirlenen yarışmaya başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvuruların 30 Nisan 2014 tarihine kadar süreceği yarışmada dereceye girenlere ise toplamda 13 bin TL para ödülü dağıtılacak.

Tarım sektöründe sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken GÜBRETAŞ (Gübre Fabrikaları T.A.Ş.), geçen yıl hayata geçirdiği Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nın ikincisini yeni bir temayla başlattı.

Yerel ve ulusal basında görev yapan tüm medya mensuplarına açık olan ve ana teması “Tarımda Kadın” olan yarışmaya başvurular geçen yıl olduğu gibi sadece internet üzerinden (www.butopraginrenkleri.org) yapılabilecek. Toplam 13 bin TL’lik para ödülü verilecek olan yarışmaya başvurular 30 Nisan 2014 tarihine kadar devam edecek. Birincilik ödülü olarak 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 1.750 TL’lik para ödülünün konulduğu yarışmada 3 kişiye Mansiyon, bir de Jüri Özel Ödülü verilecek.

Jüri, basın fotoğrafçılığında tecrübeli isimlerden oluşuyor
Yarışmanın jürisinde de özellikle basın fotoğrafçılığı konusunda tecrübeli isimler bulunuyor. Coşkun Aral, Rıza Özel, Mehmet Demirci, Galip Ataman, Selahattin Sevi, Halit Ömer Camcı, Nihal Gündüz ve Ferhat Şenel’den oluşan yarışma jürisi, sonuçları 5–9 Mayıs 2014 tarihleri arasında değerlendirecek.

Sonuçları 14 Mayıs 2014’teki Dünya Çiftçiler Günü’nde açıklanacak yarışmadan seçilen fotoğraflardan oluşan serginin, çeşitli illerde açılması planlanıyor.

Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylar www.butopraginrenkleri.org adresinde yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT