Hepsiburada.com’dan Hazine Avı!

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2011 Cuma

Yer: Hepsiburada.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Tem 15, 2011

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi hepsiburada.com’un, 4-15 Temmuz 2011 tarihleri arasında başlattığı kampanyadan ürün kazanmak için son hafta! Hepsiburada.com’un yepyeni kampanyası olan Hazine Avı’ından bedava ürün kazanmak çok kolay. Kullanıcılar öncelikle Hepsiburada.com’un Facebook sayfasında verilen ipuçlarını takip ederek hediye edilecek ürünü buluyor. Bulduğu ürünü sepetine ekleyip ipucunun yanında verilen çek kodunu çeklerim bölümüne ilk yazan kullanıcı hediye edilecek olan ürünün sahibi oluyor.

Birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansına sahip olmak için kullanıcıların tek yapması gereken şey hepsiburada.com’un Facebook sayfasını takip etmek.

Bu yazı daha birçok kampanya ile renklendirecek olan hepsiburada.com, kullanıcılarına yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek.

Hepsiburada.com’u takip etmek için: www.facebook.com/hepsiburada

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT