Hyundai Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 01 Aralık 2003 Pazartesi ~ 15 Ocak 2004 Perşembe

Yer: Hyundai

Adres: http://www.hyundai.com.tr/ Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2003 ~ Oca 15, 2004
Hyundai e-Club Üyeleri, 16 Ocak 2004 tarihine kadar "Hyundai`m Ailem ve Ben" konulu fotoğraf yarışmasına katılın, kazanın!
Birincilik Ödülü: 2.000.000.000 TL
İkincilik Ödülü: 1.500.000.000 TL
Üçüncülük Ödülü : 1.000.000.000 TL
Mansiyon Ödülleri: 500.000.000 TL
"Hyundai`m, Ailem ve Ben" konulu fotoğraf yarışmasına katılmak için Hyundai e-Club üyesi olmanız gerekmektedir. Hyundai e-Club üyesi değilseniz, üyelik formunu doldurarak üye olabilirsiniz. Hyundai Fotoğraf Fotoğraf yarışmasına katılmak ve yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak için Katılım Formu`nu doldurmalısınız.
Katılım Koşulları:
1. Fotoğraflar, Siyah/Beyaz , Renkli ve Digital kategorilerinde olabilecektir. Her aday, her bir dal için en çok (5) adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
2. Tüm adayların E-Club üyesi olması gerekmektedir. Daha önceden E-Club üyesi olmamış adayların www.hyundai.com.tr web adresi üzerinden form doldurarak E-Club üyesi olmaları gerekmektedir.
3. Fotoğraf yarışmasının katılım formuna www.hyundai.com.tr adresinden ulaşılabilecektir.
4. Digital fotoğraflar, web sitesindeki yarışma katılım formu doldurulduktan sonra isim ve telefon bilgileri ile birlikte ayhankarasu@hyundaiassan.com.tr mail adresine gönderilecektir. Mail yoluyla gönderilen fotoğrafların alındığına dair teyit tarafınıza gönderilecektir.
5. Fotoğraf baskıları herhangi bir yüzeye yapıştırılmayacak, görüntünün çevresinde çerçeve ve paspartu oluşturacak biçimde çizgi, ya da boşluk olmayacak , baskının tamamı görüntüden oluşacaktır.
6. Baskı boyutları 18 cmx24 cm boyutundan küçük olmamak kaydıyla serbesttir.
7. Baskıların arka sol alt köşelerine yapıştırılacak etiketlere beş rakamdan oluşan bir rumuz ve sıra numarası yazılacaktır. (12345-1 gibi)
8. Her katılımcı eserleri ile birlikte başvuru formunu doldurarak , özel bir zarf ya da korunaklı bir ambalaj ile göndermelidir.
9. Yarışmada ödül alan fotoğrafların dia pozitif ya da negatifleri, sonuçlar duyurulmadan önce yarışmacıdan istenecektir.
10. Yarışmada ödül alan yapıtların tüm kullanım hakları Hyundai Assan`a ait olacaktır. Katılımcı, Seçici kurul tarafından ödül verilen ve/veya sergilenmeye layık görülen fotoğraflarının sergilenmesini, basılı ve elektronik ortamlarda kullanılmasını , bunlara bağlı olarak ödül dışında herhangi bir talepte bulunmaktan peşinen vazgeçtiğini kabul ve taahhüt eder.
11. Ödül alan ve sergilenmeye değer görülen baskılar iade edilmez. Yarışmaya katılan diğer tüm fotoğraflar 2004/ Şubat ayı içerisinde arzu edenlere elden teslim edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT