İpragaz, 50. Yılını Sosyal Medyada Kutluyor

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 07 Haziran 2011 Salı

Yer: İpragaz

Nereden Alınır: www.facebook.com/enerjitakimi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 7, 2011

Türkiye’nin en köklü ve öncü LPG markası İpragaz, 50. yılını sosyal medyada kutluyor. İpragaz Facebook sayfasına girenler, “Dakika 50” kampanyası ile Enerji Takımı Facebook sayfasında yine bir ilkle tanışıyor.

Sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan ve buradaki konumlandırmasını doğru yapan ender markalardan biri olan İpragaz, 50. yılını Enerji Takımı Facebook sayfasında müşterileri ile birlikte kutluyor. “Dakika 50” uygulamasına giren Enerji Takımı üyeleri, kendi profillerinde İpragaz’ın 50.yılını kutlayarak ödül kazanma şansı yakalıyor.

9 Mayıs’ta başlayacak olan uygulamada, “Enerji Takımı” tarafından her gün 12:00 ile 17:00 arasında, her 50. dakikada İpragaz’ın 50. yıl kutlaması yapılacak. Aynı zamanda, yine her 50. dakikada belirlenen kutlama metnini kendi profillerinde paylaşan kullanıcılardan ilk 10’u İpragaz’dan ev tüpü kazanacak. İpragaz’ın Facebook hayran sayfası olan Enerji Takımı’nın üyeleri, “Dakika 50” uygulamasına 7 Haziran tarihine kadar katılabilecek.

İpragaz’ın Sosyal Medya Yolculuğu
Dünyadaki büyük markaların sosyal maratonda başarılı çalışmalara imza atmaya başlamasıyla beraber, kullanım alışkanlıkları bakımından en üst sıralarda yer alan ülkemizde İpragaz, en başarılı sosyal medya kullanım örneklerinden birini sunuyor. Bu başarıyı bir kampanya ile taçlandıran Enerji Takımı, üyelerine 1.500 ev tüpünden birini kazanma şansını sunuyor. İpragaz’ın Facebook hayran sayfası olan “Enerji Takımı”na www.facebook.com/enerjitakimi adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT