İstanbul Autodrom’da V1 Challenge Heyecanı!

Tarihler: 06 Ağustos 2011 Cumartesi ~ 06 Ağustos 2011 Cumartesi

Yer: İstanbul Autodrom

Adres: Atatürk Cad. No:5 Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 394 42 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2011 ~ Ağu 6, 2011

Türkiye motorsporları tarihinde her açıdan benzersiz bir motorsporları aktivitesi olan V1 Challenge’ın üçüncü yarışı 6 Ağustos’ta İstanbul Autodrom’da gerçekleştirilecek.

Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen ve gerçek bir yarış otomobili olarak doğan Volkicar, Türkiye’de bir benzeri daha yapılmamış organizasyonlarla hız kesmeden yoluna devam ediyor. V1 Challenge adı verilen yarış organizasyonu hem kuralları hem de şehir merkezlerinde yapılıyor olmasıyla Türkiye motorsporları tarihinde yepyeni bir sayfa açtı. Toplam 7 yarıştan oluşan V1 Challenge’ın üçüncü yarışı 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Autodrom’da gerçekleştiriliyor.

Bursa’daki pistin kapatılması nedeniyle İstanbul Autodrom’da gerçekleştirilecek organizasyon 6 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’de antrenman turları ile başlayacak ve 20.00’deki ödül töreni ile son bulacak.

Lassa, Telia Sonera, ISS Catering Services’in co-sponsorluk yaptığı V1 Challenge’ta Vakkorama, CMS, Power FM ve Medline destek co-sponsoru olarak katkı yapıyor. Yurtiçi Kargo, Tefal, Team 47, KYK, Ece Türkiye A.Ş, Derimod, Kaşmir Halı, Polimeks İnşaat, Serencebey, Active Academy, TV8, Little Ceasers, Nescafe Xpress, Dedeman gibi sektörlerinin önde gelen şirketleri ise araç sponsorluğu yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT