İstanbul Cup 2009

Tarihler: 25 Temmuz 2009 Cumartesi ~ 02 Ağustos 2009 Pazar 25 Temmuz-2 Ağustos 2009

Yer: Enka Arena

Adres: Enka Tesisleri, İstinye Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2009 ~ Ağu 2, 2009
ISTANBUL CUP 2009
Sony Ericsson WTA Tour Istanbul Cup 2009, 25 Temmuz’dan itibaren Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) resmi turnuvası olarak ENKA ARENA’da yapılacak. İlk star tenisçi: Rus Vera Zvonareva

Dünyanın önde gelen bayan tenisçilerinin 4 yıldır yarıştığı Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup, bu yıl önemli değişimler ile turnuva takvimindeki yeri değişerek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde 25 Temmuz’dan itibaren tenis severlerin karşısında olacak.

Sony Ericsson WTA’in 52 turnuvasından biri olarak, dünyanın en prestijli spor platformunda bu yıl 5. kez yer alacak olan İstanbul Cup, bölge lisansörü ve kurucusu Garanti Koza ana sponsorluğunda; dünyadaki tüm diğer uygulamalarında olduğu gibi, tenis sporunun profesyonel platformu Türkiye Tenis Federasyonu –TTF yönetim ve koordinasyonu ile gerçekleştirecek. Böylece TTF’nin resmi turnuvası haline gelen Sony Ericsson WTA Tour Istanbul Cup turnuva düzeneğinin tamamı ENKA –Sadi Gülçelik Spor Tesisleri’ne taşınacak ve tesisler bundan böyle “ENKA ARENA” olarak anılacak.

İlk star belli oldu: Dünya klasmanında 6. sıradaki Rus oyuncu Vera Zvonareva bu yıl Istanbul Cup’ta olacak…
Turnuvaya katılacak ilk star oyuncuyu da basın toplantısında açıklayan Coşkun Erginer, dünya klasmanında 6. sırada bulunan Rus tenisçi Vera Zvonareva’nın Istanbul Cup 2009’da şampiyonluk için oynayacağını belirtti. UNESCO tarafından “kadın haklarında eşitlik” elçisi de seçilen Zvonareva, 2008’den beri dünyanın en iyi ilk 10 bayan tenisçisi arasında sayılıyor.

Sony Ericsson WTA Istanbul Cup 2009 ön eleme maçları, 25 Temmuz’da başlayacak, ana tablo maçları ise 27 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında ENKA Tenis Arena’da gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamada, bu yıl BILETIX kanalı ile satışa sunulacak turnuva bilet fiyatlarının henüz kesinleşmediği bildirildi.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT