Jameson ile Hayata Farklı Bakanlar, Reklam Filmi Yarışması

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2008 Perşembe Son başvuru tarihi 15 Mayıs 2008

Yer: Jameson

Nereden Alınır: http://www.jamesonfilmturkiye.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 15, 2008
Jameson Irish Whiskey ‘Hayata Farklı Bakanlara’ sesleniyor!
Dünyanın bir numaralı İrlanda viskisi Jameson’ın, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ("İKSV") ile işbirliği yaparak düzenlediği ‘Jameson ile Hayata Farklı Bakanlar’ Reklam Filmi Yarışması başladı.
‘Jameson ile hayata farklı bakanlar’ Reklam Yarışması, hayata farklı bakan ve zekasını yaratıcılığı ile birleştirerek başarılı işlere imza atmak isteyen kişilere çağrıda bulunuyor. Jameson, bu reklam filmi yarışması ile Jameson’ın verdiği keyfin, ‘görünenin ötesinde’ (beyond the obvious) temasıyla yorumlanmasına odaklanıyor.

Yarışma hakkında açıklama yapan Jameson Pazarlama Direktörü ve yarışmanın seçici kurul üyelerinden Serpil Kılıçlı “Jameson İrlanda viskisi, global olarak reklam ve film sektörüne büyük katkılarda bulunan, yaratıcı ve sanatsal fikirleri her zaman destekleyen bir markadır. Bu reklam filmi yarışması ile Jameson’ın kendi karakterinde de olduğu gibi hayata farklı bakmayı bilen, görünenin ötesindekini yakalamaya çalışan fikirleri arıyoruz ve onlardan bu bakış açısıyla Jameson İrlanda Viskisini en yaratıcı şekilde yorumlamalarını bekliyoruz.” diyor.

İKSV - Uluslararası İstanbul Film Festivali Direktörü ve yarışmanın Ana Seçici Kurul Başkanı Azize Tan ise yarışma hakkındaki görüşlerini şöyle ifade ediyor: “Reklamların 30 saniye gibi kısa bir sürede gerekli mesajı izleyicilere ulaştırmak hedefi olduğu için yaratıcılığı kışkırttığını düşünüyorum. Reklam dünyasından sinema dünyasına geçen pek çok yönetmen olduğu gibi, zaman zaman sinema filmleri çeken bazı ünlü yönetmenler de reklam filmleri çekiyorlar. Reklam yönetmeni olarak büyük ün kazanan Tarsem Singh`in çektiği The Fall / Düşüş adlı uzun metraj film bu yıl Uluslararası İstanbul Film Festivali`nde gösterildi örneğin. Singh bu filmi, reklam çalışması için gittiği ülkelerde parça parça çekerek tamamlamış. Jameson’un düzenlediği ‘Hayata Farklı Bakanlar’ Reklam Filmi Yarışması gibi projelere de sinema sektörüne yapılan bir yatırım gözü ile bakıyor ve bu tip projelere desteğimizi sürdürüyoruz”.

Yarışma hakkında
Jameson’ın, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ("İKSV") ile işbirliği yaparak düzenlediği ‘Jameson ile Hayata Farklı Bakanlar’ Reklam Filmi Yarışması 5 Nisan 2008 Pazar günü başladı. Amatör ya da profesyonel 18 yaşın üzerindeki herkesin katılabileceği yarışmaya www.jamesonfilmturkiye.com web adresi üzerinden katılım formları doldurularak başvurulabiliyor. Başvurular 15 Mayıs 2008 Perşembe günü son buluyor.

Yarışmanın Ana Seçici Kurul Başkanlığı’nı İKSV - Uluslararası İstanbul Film Festivali Direktörü Azize Tan, Ana Seçici Kurul Üyeliğini ise Works Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Aksoy, Moda ve Stil Editörü Ece Sükan, Reklam Yapımcıları Derneği Başkanı Bahadır Arlıer, Bilgi Üniversitesi VCD Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Derman, Marka stratejisi danışmanı ve eğitmeni Erol Batislam, Pernod Ricard Pazarlama Direktörü Serpil Kılıçlı üstleniyor.

Yarışmanın ilk aşamasında ön seçici kurulun 200 Euro ile ödüllendirilecek yarı finalistleri belirlemesinin ardından ana seçici kurul bir araya gelerek yarışmanın birincisini seçiyor. Ödül töreninde açıklanacak olan yarışmanın birincisi 1000 Euro para ödülü ve bir arkadaşıyla beraber Jameson Dublin Film Festivaline katılma hakkı, yarışmanın ikincisi ise 500 Euro para ödülü kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT