Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’13 - Hayata Dair

Tarihler: 09 Ocak 2013 Çarşamba ~ 11 Mart 2013 Pazartesi

Yer: Anadolu Hayat Emeklilik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2013 ~ Mar 11, 2013

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’na başvurular alınmaya başlandı. ‘Hayata Dair’ temasıyla fotoğrafseverleri buluşturan yarışmanın kayıtları 11 Mart’a kadar devam edecek.

‘Hayata Dair’ teması ile düzenlenen yarışma, kadınların kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebildikleri bir platform olarak, her geçen yıl etki alanını genişletiyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürüttüğü yarışmaya, fotoğraf sanatına ilgi duyan 18 yaş üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar ‘Hayata Dair’ en fazla beş adet fotoğrafla katılabiliyor.

Sonuçları 2 Nisan tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in web sayfasında yayınlanacak olan yarışmanın birincisi 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü ise 1.000 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her esere de 250 TL telif ödenecek. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler İstanbul’daki ve Anadolu’daki çeşitli mekanlarda fotoğrafseverlerle buluşacak.

‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Mehmet Kısmet, fotoğraf sanatçısı Cengiz Karlıova ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

İlk düzenlendiği 2007 yılından bu yana 6 bine yakın kadının, 20 bini aşkın fotoğrafla katıldığı ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’ kısa zamanda Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri haline geldi.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışması hakkında daha detaylı bilgi anadoluhayat.com.tr adresinden veya 0212 317 70 25 numaralı telefondan edinilebilir.

Posta Adresi:
Anadolu Hayat Emeklilik İş Kuleleri Kule 2 K:18 Levent- İstanbul

E-posta:
iletisim@anadoluhayat.com.tr
Konu: Fotoğraf Yarışması

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT