Kahve Dünyası Yelken Kupası 2009 Heyecanı Başlıyor!..

Tarihler: 27 Haziran 2009 Cumartesi ~ 28 Haziran 2009 Pazar

Yer: Suadiye-Caddebostan-Dalyan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2009 ~ Haz 28, 2009
Kahve Dünyası Yelken Kupası 2009 Heyecanı Başlıyor!..
Kahve Dünyası, Marmara Denizi`ni rengârenk yelkenlerle süslüyor!

Kahve Dünyası kuruluşunun 5. yılında, yelken dünyasına destek olmaya devam ediyor.
İzleyenlere doyumsuz bir seyir keyfi, yarışanlara ise büyük bir heyecan yaşatan Kahve Dünyası Yelken Kupası`nın bu yıl dördüncüsü yapılıyor. 2006`dan bu yana yapılan ve artık gelenekselleşen Kahve Dünyası Yelken Kupası bu yıl, Optimist ve Yat Yarışları kategorilerinde düzenleniyor.
13-14 Haziran`da Kalamış Koyu’nda yapılacak Kahve Dünyası Optimist Takım Yarışları`nda yaklaşık 40 yarışçı; Suadiye-Caddebostan-Dalyan parkurlarında 27-28 Haziran`da gerçekleşecek Kahve Dünyası Yat Yarışları`nda ise yaklaşık 60 tekne ve 500`e yakın yelkenci mücadele edecek.
Yat Yarışları`nda Kahve Dünyası’nı Aggressivo ve Kupa Kızı adlı iki tekne temsil ediyor. Türkiye’yi uluslararası yarışlarda da temsil eden birkaç ekipten biri olan Aggressivo Sailing Team hakkında bilgilere; www.aggressivosailingteam.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Yelkenin heyecanı Kahve Dünyası’nın tadıyla bütünleşiyor...
Kahve Dünyası Haziran ayı boyunca yelken keyfini özel ürünleri ile de kutluyor. 10-14 yaş grubu yarışçılardan oluşan Optimist Sınıfı Takım Yarışları`na katılan minik yarışmacılar, Kahve Dünyası tarafından özel olarak hazırlanan Optimist Milk Shake`in tadını çıkartırken, denizcilerin sert kahve içme geleneğinden ilham alınarak hazırlanan Aggressivo Kahve de yelkencilerin favorisi olacak...
Kahve Dünyası`nın, Suadiye Yat Kulübü işbirliğiyle düzenlediği yarışlar, Anadolu Yakası sahillerini yine rengârenk yelkenlerle süsleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT