Kidy ile Hayalindeki Çocuk Şehrini Çiz

Tarihler: 10 Nisan 2012 Salı ~ 16 Nisan 2012 Pazartesi

Yer: https://apps.facebook.com/cocuksehriniciz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2012 ~ Nis 16, 2012

Çocukların ihtiyacı olan her şeyin bir arada bulunduğu ‘çocuk alışveriş şehri’ kidycity.com, Nisan ayında minik ressamları işbaşına çağırıyor. 2-16 Nisan tarihleri arasında ‘hayalindeki çocuk şehri’nin resmini yapıp kidycity.com facebook sayfasında paylaşan minikler birbirinden güzel hediyeler kazanacak.

Şehirleri çocuklar inşa etseydi acaba nasıl olurdu? Çocuklar yüksek ve karanlık binalar, egzoz dumanları ve hava kirliliği hayal eder miydi? Yoksa, yaşadığımız şehirlerden daha renkli ve güzel şehirler mi çizerlerdi?

Nisan ayında kidycity.com tüm çocukları ‘hayallerindeki çocuk şehri’ni paylaşmaya çağırıyor. Üstelik çizdikleri resimlerin fotoğraflarını çekerek kidycity.com facebook sayfasında paylaşan minikler, birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. En beğenilen 10 çocuk şehri çiziminin sahibi ‘Atölye Çocukevi’ndeki resim etkinliğine katılarak, resmini üç boyutlu olarak tasarlayabilecek. Ayrıca 30 minik ressama kidy t-shirt hediye edilirken, 30 kişi de kidycity.com’da geçerli olan 20 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak.

Haydi minik ressamlar işbaşına! Siz de resimlerinizi yükleyin, hayallerinizi büyüklere duyurma şansı yakalayın. Tüm çocukların hayallerinin gerçek olması dileğiyle...

Kampanya linki : https://apps.facebook.com/cocuksehriniciz
online alışveriş : www.kidycity.com
Facebook : www.facebook.com/kidycity
Twitter : www.twitter.com/kidycity
blog: https://blog.kidycity.com
Youtube : www.youtube.com/kidycity

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT