Kısa Film Öyküsü Yazma Yarışması

Tarihler: 15 Mart 2005 Salı ~ 15 Mayıs 2005 Pazar

Yer: Bilgi Üniversitesi

Nereden Alınır: Bilgi için: www.bilgi.edu.tr

Adres: İnönü Cad. No:28 Kuştepe Şişli Şişli İstanbul

Telefon: 444 0 428 / 0212 311 50 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2005 ~ May 15, 2005
BİLGİ gençleri desteklemeye devam ediyor...

İstanbul Bilgi Üniversitesi, ülkemizdeki gençlerin sosyal bilimler, teknoloji ve sanat dallarında kendilerini ifade etmelerini desteklemek amacıyla Türkiye’deki tüm lise öğrencilerine yönelik altı farklı yarışma düzenliyor. Geçen sene ilki gerçekleştirilen ve 1300’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmaların gelenekselleşmesi hedefleniyor.
2004 – 2005 akademik yılında ise, gençlerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı ve hayalgüçlerini geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan yarışmaların kapsamı genişletildi. Jürilerinde akademi, bilim ve sanat alanlarının önde gelen isimleri bulunan yarışmaların başlıkları şöyle: “Bilgi’de Bilgisayar Günleri”, “Cahit Arf Matematik Günleri”, “Anadolu ve Trakya’da Göç Öyküleri Tarih Yazma”, “Haber Yazma”, “Internet ve Pazarlama / Pazarlama İletişimi / Reklam Proje Yazma” ve “Kısa Film Öyküsü Yazma”. Yarışmalara başvurular başladı.

İlki geçen yıl düzenlenen Kısa Film Öyküsü Yazma Yarışması’nda, öğrencilerin hayal güçlerini teknik imkanlar ile buluşturmak amaçlanıyor. Yarışmaya katılmak için öğrencilerden, kendi belirledikleri bir konu üzerinde kısa film öyküsü yazmaları isteniyor. Yarışma sonunda, jüri tarafından seçilecek en iyi üç öykü, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin imkanları ile filme çekilecek ve filmler, Bilgi’de Sinema’da gösterilecek. Sinema yarışmasında Öktem Başol’un başkanlığındaki jüri Müjde Ar, Barış Pirhasan, Fatih Özgüven, Kadri Yurdatap, İlker Canikligil ve Feride Çicçekoğlu’ndan oluşuyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, yarışmalara katılacak öğrencilere hazırlayacakları projeler ve çalışmalar konusunda da internetten ve liselerine gönderilen afişler yoluyla pratik bilgiler ve yararlanabilecekleri kaynaklar sunuyor.
BİLGİ’nin yarışmalara katılan öğrenciler ile liselerine sunduğu diğer imkanlar ve katılım koşulları hakkında detaylı bilgi için: www.bilgi.edu.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT