Kızlar Gecesi İçin Yemekleri Braun Multiquick 5 ile Mehmet Özer Hazırlıyor!

Tarihler: 26 Aralık 2011 Pazartesi ~ 06 Ocak 2012 Cuma

Yer: http://apps.facebook.com/kizlargecesi/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2011 ~ Oca 6, 2012

Sürekli gelişen teknolojisi ile yenilikçi alternatifler sunan Braun, Multiquick 5 serisiyle mutfak alışkanlıklarınızı değiştirmeye devam ediyor. Sevdikleriniz için pratik ve lezzetli yemekler hazırlamanızı yardımcı olan Braun Multiquick 5, şimdi de size unutamayacağınız bir gece geçirme fırsatı sunuyor. Arkadaşlarınızla keyifli bir sofrada buluşup lezzetli yemekler eşliğinde sohbet etmeye ne dersiniz? Braun ile Kızlar Gecesi yarışması sizleri bu keyfi paylaşmaya davet ediyor, hem de Mehmet Özer’in size özel hazırlayacağı sürpriz bir menü ve hoş sohbet eşliğinde.

Braun facebook sayfasına http://www.facebook.com/#!/BraunBeautyTR adresinden ulaşarak Kızlar Gecesi uygulamasını indirip, "Braun Multiquick 5 ile pratik bir şekilde...…….için harika bir ............ hazırlayabilirim" cümlesindeki boşlukları doldurarak yarışmaya katılabilirsiniz. Katılan yarışmacılar içinde arkadaşları tarafından en çok oy alan ilk 50 kişi arasından özel jüri tarafından seçilecek şanslı, kız arkadaşlarıyla birlikte Mehmet Özer tarafından hazırlanacak leziz yemeklerin ikram edileceği keyifli bir akşam yemeğinde buluşacak. 06 Ocak tarihine kadar yarışmaya başvuranlar arasından seçilecek 3 şanslı kız, kız arkadaşlarıyla birlikte Kızlar Gecesi’nin keyfini çıkaracak.

http://apps.facebook.com/kizlargecesi/ sayfasını ziyaret ederek siz de yarışmaya katılın veya oylarınızla katılan arkadaşlarınıza destek verin, kızlar gecesinde bulunma şansınızı arttırın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT