Komili Zeytinyağı Hakiki Lezzetin Sırrını Açıklıyor!

Tarihler: 12 Haziran 2012 Salı ~ 12 Ağustos 2012 Pazar

Yer: Komili

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2012 ~ Ağu 12, 2012

Komili Zeytinyağı Facebook sayfasında soruyor: Hangi Komili Zeytinyağı hangi lezzet’e daha uygundur? Sıcak mı, soğuk mu?

Zeytinyağı sektörünün devi Komili, Facebook üzerinden hayranlarının mutfak bilgisini ölçüyor. Komili’nin yeni ürün kategorileri sıcak ve soğuk ile hangi lezzet daha da tatlanır, doğru yanıtlayan kullanıcılar Komili’de birbirinden enfes hediyeler kazanıyor.

Türkiye’nin ilk dijital ajansı adinteractive bünyesindeki Sosyal Medya birimi Sosyopath ve Zeytinyağı devi Komili Facebook üzerinden hayranlarını bilgi yarışmasına davet ediyor. Bilgi yarışması Komili’nin yeni ürün kategorilerinin tanıtımı için destekleyici bir unsur. Sıcak lezzetler için Komili Riviera, soğuk lezzetler için Komili Sızma ürünlerinin yemekleri daha da leziz yapacağını söyleyen Komili, hakiki lezzetin sırrını da açıklamış oluyor.

Online bilgi yarışmasında zeytinyağı mucizesinin sıcak ve soğuk lezzetlerden hangisi ile daha iyi gideceği soruluyor ve soruları en kısa zamanda doğru yanıtlayanlar Komili’nin yeni sıcak ve soğuk ürünlerinden kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT