Kühne En Lezzetli Salata Tarifini Arıyor!

Tarihler: 25 Eylül 2010 Cumartesi ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Yer: Kühne

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2010 ~ Eki 31, 2010

Kühne, Facebook’ta Düzenlediği Kampanya ile En Beğenilen İlk 5 Salata Tarifinin Sahiplerine Migros’tan 200 TL. Değerinde Hediye Çeki Veriyor.

Salata yemeyi zevk edinenlerin ve salatasında küçük bir dokunuşla büyük bir lezzet yaratmak isteyenlerin ilgisini çekecek kampanyanın katılımcıları; Kühne soslarla hazırladıkları salatanın tarifini ve salatayı yaparken kullandıkları Kühne sosla birlikte çektikleri fotoğrafını salatatarifleri@kuehne.com.tr adresine gönderecek. Fotoğraflar ve tarifler Facebook’ta “Kühne Türkiye” sayfasında yayınlanacak.

25 Eylül-31 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada, grup üyeleri ve katılımcılar tarafından en çok beğenilen ilk 5 salata tarifinin sahipleri Migros’tan 200 TL. değerinde hediye çeki kazanacak.

Kühne salata sosları, Yağsız Akdeniz, Balsamikli, Hardallı, Bin Ada, Amerikan Sezar, İtalyan ve Kremalı çeşitleriyle farklı damak zevklerine zengin alternatifler sunuyor.

Kühne soslar, hayattan zevk alan ve kısa bir sürede özel lezzetler yaratmayı sevenlere hitap ediyor.

300 yıllık Kühne uzmanlığı ile hazırlanan Kühne soslar, pratik ve şık ambalajları ile benzersiz tatlar yakalamak, sürprizli sofralar hazırlamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT