Limitleri Zorlayacak Büyük Yarış Başladı

Tarihler: 24 Eylül 2010 Cuma ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Yer: ASUS

Nereden Alınır: www.asus1156.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Dünyanın bilişim devi ASUS tarafından organize edilen ve teknoloji tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği büyük yarış başladı…

PC bileşenlerinin lider üreticisi ASUS tarafından organize edilen ve dünyanın en büyük overclock yarışlarından olan ASUS 1156 Overclock Şampiyonası, sabırsız bekleyişin ardından büyük bir coşku ve yoğun katılım ile başladı. Dünyanın dört bir yanındaki Overclock tutkunlarının aylar öncesinden beklemeye başladığı ASUS 1156 Overclock Şampiyonası, ‘na ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

İnternet üzerinden düzenlenen ve dünyanın en büyük overclock yarışmalarından biri olan “ASUS 1156 Overclock Şampiyonası” na INTEL 1156 soket sistemi ve ASUS tabanlı sisteme sahip olan tüm kullanıcılar 8 hafta boyunca yarışarak her haftanın sonunda onlarca ödülün sahibi olmaya hak kazanacak.

LİMİTLER ZORLANIYOR
HEDİYELER ŞAMPİYONLARINI BEKLİYOR

Yarışmacılar, her hafta topladıkları puan üzerinden büyük unvan olan “ASUS 1156 Overclock Şampiyonu” olabilmek için kıran kırana bir rekabetin içinde ter dökmeye başladı. Tüm dünyadan binlerce kullanıcının katılmaya başladığı “ASUS 1156 Overclock Şampiyonası’nda birbirinden değerli ödüller şampiyonların olacak.

www.asus1156.com adresinden tüm katılım detaylarına ulaşılabilen yarışmada 8 hafta sonunda en yüksek puanı toplayanlar ülke şampiyonu ödülüne hak kazanacak. “ASUS 1156 Overclock Şampiyonasına katılımın her geçen dakika arttığı belirtilirken, heyacan ve rekabetin müthiş bir performans gösterisine dönüşerek limitlerin ortadan kalkacağı bir atmosferin oluşacağı tahmin ediliyor.

ASUS HAKKINDA
Gücünü ve ayrıcalığını yenilikten alan ve kaliteden asla ödün vermeyen ASUS; ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler, cep telefonları ve ağ cihazlarını içeren geniş bir ürün yelpazesi ile yeni dijital çağın önde gelen şirketlerinden birisidir. Bugünün ev ve ofis kullanıcılarının ihtiyaçlarını mükemmel ölçüde karşılayan ürünler tasarlamakta ve üretmektedir. ASUS, 2009 yılında 3.268 ödül kazanmıştır ve Eee PC™ ile bilgisayar sektöründe devrim yaratmıştır. 10.000 üzerinde global personeli ve dünya klasındaki ARGE tasarım ekibi ile 2009 yılında 7.5 milyar Amerikan Doları gelir elde etmiştir. ASUS, BusinessWeek’in InfoTech 100 listesi içerisinde yer almaktadır ve son 12 yıldır üst üste bu listede bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT