MasterCard’dan Dalyan, Sultan Palas’ta Tatil

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 13 Temmuz 2012 Cuma

Yer: MasterCard

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Tem 13, 2012

MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfasında, ziyaretçilere yaz tatili kazanma fırsatı sunan uygulamaya katılım tarihi 13 Temmuz’a uzatıldı. MasterCard’dan butik bir otelde unutulmaz bir tatil kazanmak için yapılması gereken tek şey MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfasını ziyaret ederek anılarda paha biçilmez yer edinen bir yerin resimlerini yollamak. MasterCard Türkiye’nin Facebook uygulamasına katılan ziyaretçiler 6 Haziran’da Dalyan’da bulunan Sultan Palas’ta, 13 Temmuz’da ise, Kapadokya’da bulunan Gül Konakları’nda iki gece konaklama şansına sahip olacak. Sultan Palas orman içerisinde ki konumu, tekneyle ulaşım sağlanması ve tesis içerisindeki ekolojik çiftliğe ile MasterCard “Türkiye’nin Paha Biçilemez Güzellikleri” uygulaması kazananına huzur vaat ediyor.

Yarışma süresince en fazla oy alan resmin sahibi ise, büyük ödül olarak İstanbul’da bulunan Aija Otel’de çift kişilik iki gece konaklama ve bir akşam yemeği kazanacak.

MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfası üzerinden devam eden “Türkiye’nin Paha Biçilemez Güzellikleri” uygulaması, 13 Temmuz’da sona eriyor. Türkiye içerisinde paha biçilemez buldukları yerlerin fotoğrafını sayfada bulunan harita üzerine etiketleyerek fotoğraflarını oylanmaya sunan ve haftanın en çok oyunu alan katılımcı, bu hafta Dalyan’da bulunan Sultan Palas’tan iki gece çift kişilik konaklama kazanacak.

Orman İçindeki Otele Tekneyle Yolculuk
MasterCard tarafından Facebook uygulaması sonucunda konaklama hediye edilecek Sultan Palas, Dalyan’ın Horozlar mevkiinde ve sadece tekneyle ulaşım sağlanması ile ün yapmış bir butik otel. Kendisine ait tekneyle ziyaretçilerine servis veren Sultan Palas, orman içinde olması nedeniyle ziyaretçilerine yazın kavurucu sıcağında bile serin bir ortam sunuyor. Büyükler, çocuklar hatta bebekler için bile ayrı havuzu bulunan otelde yapılacak etkinliklerin başında, trekking, bisiklet turları, gölde balık tutma geliyor. Otelin mutfağını ise, tesis içerisinde bulunan eko çiftlik destekliyor.

Büyük Ödülü Kazanmak İçin Son İki Hafta
Yarışmanın büyük ödülü ise, yarışma boyunca en çok oy almış fotoğrafa gidecek. En çok oy alan fotoğrafın sahibi, İstanbul Kanlıca’da bulunan Aija Otel’de çift gece, çift kişilik konaklama ile bir gece akşam yemeği kazanacak.

Oy Verenlere de Ödül Var
“Türkiye’nin Paha Biçilemez Güzellikleri” uygulaması sadece katılımcılara değil, oy verenlere de hediye kazandırıyor. Hafta boyunca en çok oy veren kullanıcılar, MasterCard’ın sponsor olduğu Kucukoteller.com.tr’nin Butik & Küçük Oteller Kitabı’nı kazanıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT