Metallica Konserine Gitmek İsteyenler Philips’i Takip Ediyor

Tarihler: 06 Mayıs 2014 Salı ~ 31 Mayıs 2014 Cumartesi

Yer: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2014 ~ May 31, 2014

Philips, yeni yarışması Bunu Bilmelisin ile bir şanslı takipçisini Roma’ya Metallica konserine gönderiyor. Şanslı kişiye konserde eşlik edecek isim ise Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu...

31 Mayıs 2014 tarihine kadar Philips Sound Türkiye’nin Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek yarışmada katılımcıların tek yapması gereken şey, 60 saniye içinde en fazla soruya yanıt vermek. Müzik ve sanat dünyası ile ilgili bu sorulara en fazla yanıtı veren 20 kişi, finale kalacak. Finale kalan kişilerin yanıt vermesi gereken soru ise; “Birol Namoğlu, Roma'daki Metallica konserine niye seni götürsün?” Bu soruya verilen yanıtlar, Birol Namoğlu’nun kendisinin de içinde bulunduğu 4 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek ve kazanan talihli, 1 Temmuz 2014 tarihinde Roma’daki Metallica konserine Birol Namoğlu ile gidecek.

Bunu Bilmelisin yarışmasının ödülü kapsamında Metallica konser bileti, İstanbul-Roma-İstanbul uçak bileti, şehir içi ulaşım, öğle ve akşam yemekleri ve 1 gecelik konaklama da Philips tarafından karşılanacak.

Yarışmaya katılmak için https://www.facebook.com/philipssoundtr linkine tıklamak, sayfayı beğenmek ve bunu bilmelisin yarışmasına katılarak sorulara yanıt vermeye başlamak yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT