Miller’ın yepyeni alternatif gerçeklik oyunu ile geleceğin ritmini kurtarmaya hazır mısınız?

Tarihler: 02 Mart 2009 Pazartesi ~ 04 Mart 2009 Çarşamba

Yer: www.ritmikoru.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2009 ~ Mar 4, 2009
Miller’ın yepyeni alternatif gerçeklik oyunu ile geleceğin ritmini kurtarmaya hazır mısınız? www.ritmikoru.com
Gece hayatının ve eğlencenin vazgeçilmez markası Miller, bir ilke daha imza atıyor: Türkiye’nin en kapsamlı alternatif gerçeklik oyunu “Ritmi Koru” ile, tehlikede olan müziği ve eğlenceyi kurtarırken, macera düşkünlerini bu sıradışı deneyimin parçası olmaya bekliyor.

Miller tarafından hazırlanan ve şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı Türk Alternatif Gerçeklik Oyunu olan Ritmi Koru başladı. Hem internet üzerinde, hem de gerçek hayatta aynı zamanda gerçekleşecek olan macerada kullanıcılar, tehlike altında olan müzik, yenilik ve eğlenceyi kurtarmaya çalışıyor. Ritmi Koru, hayatın kendisini bir oyuna, değişik nesneleri ve mekanları oyun alanına dönüştürme olanağı sağlarken, heyecan severler maceranın izleyicisi değil, parçası oluyor.

Sinemalarda gösterilen tanıtım filmi ile de dikkat çeken ve merak yaratan oyunu benzerlerinden ayıran en büyük özellik, bir ARG (Alternate Reality Game) olarak internetin yanında birçok platformu kullanıyor olması. Hikaye anlatımlarında oyun ve bulmacaları birlikte kullanarak oyunculara aktif olarak hikayeye katılma olanağı veren Ritmi Koru; gizemli telefon mesajları, e-postalar ve partiler aracılığı ile heyecan severleri gerçek hayata da dahil ediyor.

Gizemi çözüp geleceğin ritmini kurtarma macerasında yer alanları bekleyen süprizler arasında 5 adet PSP (Play Station Portable), 2 adet PS3 (Play Station 3), 1 adet MacBook Air Notebook ve 20 adet iPod Shuffle yer alıyor.

Eğer siz de gerçek ile hayalin arasındaki çizgiyi aşmaya hazırsanız, hemen şimdi www.ritmikoru.com’a tıklayın ve gelecekten gelen ipuçları ile ritmi korumaya başlayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT