Monami`den Tüm Çocuklara Ödüllü Resim Yarışması

Tarihler: 19 Nisan 2010 Pazartesi ~ 28 Nisan 2010 Çarşamba

Yer: Beylikdüzü Migros AVM

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: Beylikdüzü Migros AVM

Adres: Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi E–5 Karayolu Üzeri 34520 Beylikdüzü İstanbul Beylikdüzü İstanbul

Telefon: 0212 852 00 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2010 ~ Nis 28, 2010

MONAMİ’DEN TÜM ÇOCUKLARA ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

Şark Gülü Kırtasiye tarafından Türkiye’ye getirilen ve çocukların hayallerine renk katan ürünleriyle gönüllerinde taht kuran Monami, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla onlara harika bir sürpriz yapıyor. 19-28 Nisan 2010 tarihleri arasında Beylikdüzü Migros AVM’de çocukların bayram mutluluğuna ortak olmak üzere gerçekleştirilen “Resim Yarışması”na, yaptığı resim ile katılan tüm çocuklar ödül kazanıyor.

Monami’nin ana sponsorluğunda ve Beyfen Koleji iş birliği çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasının konusu ise “İstanbul 2010 Kültür Başkenti”... Ancak bu yarışmanın 1.si, 2.si ya da 3.sü yok. “İstanbul 2010 Kültür Başkenti” konulu resmini yaparak Beylikdüzü Migros AVM’ye getiren tüm çocuklara Monami’den pastel boya, sulu boya ve oyun hamuru gibi ödüller var. Dileyen çocukların resimlerini organizasyon alanında da yapabilecekleri resim yarışması, tüm anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine açık. Organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek “Görsel Sanatlar Sergisi”ne katılacak anaokulu öğrencilerine ise keyifli ve birbirinden şirin şekillerle yüz boyaması yapılacak. Miniklere ayrıca resim boyama çalışması da yaptırılacak.

İstanbul’un, kültürel ve doğal güzellikleri ile tarihi ve çağdaş eserlerine dikkati çekerek, tüm zenginliklerini resim yolu ile tanıtmayı, bunun yanı sıra öğrencilerin girişimcilik ve sanatsal yeteneklerinin gelişmesine olanak yaratmayı da amaçlayan organizasyona katılacak anaokulu öğrencilerinin, resimlerini kuru boya ya da pastel boya, ilköğretim öğrencilerinin ise pastel boya ile yapmaları gerekiyor. Ayrıca resim için kullanılan yüzeyin 25x35 cm’den ufak, 35x50 cm’den büyük olmaması da kuralları arasında.
Sizin de çocuğunuz bu keyifli aktiviteye katılsın, 23 Nisan hediyesini Monami’den alsın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT