Muhteşem Amerikan Güreş´i Türkiye´ye Geliyor!

Tarihler: 06 Şubat 2011 Pazar ~ 06 Şubat 2011 Pazar 6 Şubat Pazar Saat: 20:30

Yer: İstanbul Abdi İpekçi Arena

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Kazlıçeşme Mah.10. Yıl Cad. Zeytinburnu İstanbul Zeytinburnu İstanbul

Telefon: 0212 679 74 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

Saha içi + Tribün Gold Tam: 151,00 TL, Öğrenci: 83,50 TL, Saha içi
Platinium: 190,00 TL, Tribün Tam: 100,00 TL, Öğrenci: 55,00 TL, Tribün Tam: 56,50 TL, Öğrenci: 31,50 TL
Tribün Tam: 67,50 TL, Öğrenci: 37,50 TL

Günümüzün fenomeni Amerikan Güreşi; İspanya, Fransa, İtalya, ve İngiltere’den sonra American Wrestling European Tour 2011 kapsamında Türkiye’ye geliyor. NWE ve tüm kahramanları, tekrarlanamayacak iki karşılaşma ile 4 Şubat 2011 21:00’da İzmir Karşıyaka Spor Salonu’nda, 6 Şubat 2011 20:30’da da İstanbul Abdi İpekçi Arena’da olacak.

Yalnızca yetişkinlerin değil, gençlerin ve özellikle de çocukların hayranı olduğu Amerikan Güreşi’nin yıldızları arasında kimler mi var? Argo adları ile “power” olarak da bilinen iki metre boyunda, kocaman kollu ve görkemli vücutlu insanlar; onlarca dakika ringde mücadele edebilecek yetenekteki “Teknisyenler”, savaş sporlarına çok yakın teknikleri uygulayabilen hırslı atletler; “Uçan adamlar” lakaplı ring halatları üzerinde yürüyen, ring dışına atlarken üç metre yükseğe sıçrayabilen sporcular; ve son olarak ringlerde şeytana dönüşen etekli melekler, harika kadın güreşçiler.

Ringlerin yıldızları, olağanüstü güzellikteki kadınlar ve televizyonda gördüğünüz büyük şampiyonların da bulunduğu uluslararası sporcu ekibi, iki saat süresince yapacakları şovda muhteşem dövüşleri ile nefes kesecek. Şovda Türkiye’de daha önce görülmeyen merdiven, masa ve sandalyelerin kullanımı gibi teknikler de yer alacak.

Uluslararası bir firma olan Starcom Events ile gösteri, konser ve televizyon programlarında Türkiye’de bir numara olan Kerki Production’ın organizasyonunu üstlendiği gösterinin biletleri www.biletix.com sitesinde ve biletix satış noktalarında!

Çarpıcı sahne düzeni ve havai fişeklerle, hayatta bir kez de olsa, tüm aile için gerçek wrestling maçının size sunabileceklerini yaşamak ve görmek istiyorsanız bu 360 derecelik komple gösteriyi kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT