Mundo Latino Geleceğin Dansçılarını Sapphire’de Seçiyor

Tarihler: 25 Haziran 2011 Cumartesi ~ 26 Haziran 2011 Pazar 12.00-19.00

Yer: Saphhire Çarşı

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 244 63 60-61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2011 ~ Haz 26, 2011

Dansı sever misiniz? Peki profesyonel bir dansçı olmak ister misiniz? Yurt içi ve yurt dışındaki şovlarda yıldızı parlayacak dansçı belki de sizsiniz!

Her yıl dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen dans festivallerine davet edilen Mundo Latino, on yılı aşkın süre zarfında dansın sayısız alanında verdiği eğitimlerle pek çok insanın içindeki dansçıyı ortaya çıkardı. Şimdi sıra sizin içinizdeki dansçıyı keşfetmekte!

Mundo Latino’nun yeni yıldızları Sapphire Çarşı’da yapılacak seçmelerle belirlenecek. Radyo Spor`un da destek verdiği organizasyon 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Mundo Latino ekibi, dünyaca ünlü koreograf Eric Lalta, tiyatro sanatçısı Ayça Varlıer, “Benimle Dans Eder misin?” yarışmasının 1.si Ömer Yeşilbaş ile dünyada ve ülkemizde sayısız şov ve televizyon programında(Pop Star,Sultans Of The Dance) koreograflık yapan Djamel Fellouhe gibi isimlerden oluşan jüri üyelerinin seçecekleri yıldız belki de sizsiniz?

Mundo Latino, uzun yıllardır latin dansı alanında verdiği eğitimlerle alanının en güvenilir isimlerinden biri oldu. Artık dansın diğer alanlarında da faaliyet göstermeye başlıyor ve “Show Dance Academy” nin ilk adımını, profesyonel dansçı olmayı hayal eden gençler ile öğrenim süreçlerinde eğitici ve geliştirici bir hobi edinmek isteyen çocuklar için iki ayrı kategoride düzenleyeceği seçmeler ile atıyor.

Hip Hop ve Jazz kategorilerinde gerçekleşecek seçmelerde gençlerin kendine güveni artacak, sanal ortamda kaybettikleri vakit yerine iletişim becerileri güçlenecek, keyifli bir spor sayesinde bedenleri fitleşecek. Çocuklar ise, şehir hayatının sunduğu sınırlı olanaklar yüzünden kapalı kalmaktan kurtulacak, eğlenirken yeni arkadaşlıklar edinecekler. Hem çocuklar hem de gençler, dansın profesyonel ellerde öğrenildiğinde, hayatlarında yeni bir ufuk açılacağını keşfedecekler.

Mundo Latino Dancer Seçmeleri (15-30 yaş arası) : Caz, hip hop, salsa, bale, modern dans, tiyatro disiplinlerinden herhangi birini hobi olarak yapıyorsanız artık profesyonel bir dansçı olmanız için size harika bir teklifimiz var: Mundo Latino’nun düzenlediği seçmelere katılın, kazanan olun ve Mundo Latino Dans Grubu’nun yeni üyesi olun! Profesyonel bir dansçı olmak, yurt içi ve yurt dışı sahne şovlarının bir parçası olmak istiyorsanız sizi seçmelere bekliyoruz.

Seçmelerde ekibe katılma şansı yakalayan dansçılar, 5 ay boyunca baleden modern dansa her disiplinde dans ve koreografi eğitimlerini yerli ve yabancı eğitmenlerden ücretsiz olarak alacaklar. Eğitim sürecinin ardından Mundo Latino Dancer ekibinin bir üyesi olarak, hazırlanacak şovla yurt içi ve dışında dans etme şansı yakalayacaklar.

Mundo Latino Next Generation Seçmeleri (10-15 yaş arası): Okul dışında onları mutlu ederken geliştiren bir hobi arayan çocuklar için harika bir fırsat. Çocuklar, dansın keyifli dünyasında hayal güçlerini geliştirirken, kendilerine güvenleri artacak. Yeni arkadaşlıklar edinecek ve boş zamanlarını dolu dolu geçirecekler. Danstan vazgeçmek istemeyenler ise Mundo Latino Dancer takımına katılmak için yetiştirilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT