Öğrenciler Enerji Tasarrufunu Fotoğraflarla Anlatıyor

Tarihler: 26 Ocak 2012 Perşembe ~ 27 Şubat 2012 Pazartesi

Yer: yarisma@kirazhalklailiskiler.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2012 ~ Şub 27, 2012

Bilim firması DuPont, kültür-sanat alanında önemli adımlar atan santralistanbul işbirliği ile MEB İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilköğretim okullarının 4. ve 5. Sınıf öğrencilerine “enerji tasarrufu” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

Yarışmayı kazanan 10 finalist sınıf, 8-16 Mart Bilim Haftası’nda santralistanbul’da “Enerji Eğitim Program”larına katılma hakkı kazanacak.

Her yıl farklı çalışmalarla çocukları küçük yaştan bilimle tanıştırmak, bilimin eğlenceli yönlerini keşfetmelerini sağlamak amacı ile etkinlikler düzenleyen bilim firması DuPont, bu yıl santralistanbul ile birlikte okullararası “enerji tasarrufu” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Öğrenciler, sınıf öğretmenleri denetiminde renkli veya siyah beyaz olarak çekecekleri, enerji tasarrufunu anlatan fotoğraflarla sınıf adına yarışmaya katılabilecekler.

27 Şubat 2012 tarihine kadar yarisma@kirazhalklailiskiler.com.tr adresine gönderilen fotoğraflar özel bir juri tarafından değerlendirilecek. Fotoğraflarla enerji tasarrufunu en iyi ifade eden 10 finalist sınıf, Bilim Haftası’nda santralistanbul “enerji eğitim programları”na katılmaya hak kazanacak.

5 Mart 2012 de açıklanacak olan kazanan gruplar, santralistanbul Eğitim Birimi tarafından organize edilen “Enerji Eğitim Programları”nda 2 saat süre ile elektrik ve enerji temalı deneysel ve eğlenceli çalışmalar yaparak enerji tasarrufu, enerji verimliliği, alternatif enerji kaynakları temalarını içeren interaktif etkinliklere katılacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT