Philips Fotoğraf Yarışması `Bizler Işığı Seven İnsanlarız`

Tarihler: 15 Ağustos 2004 Pazar ~ 15 Kasım 2004 Pazartesi Son katılım tarihi: 15 Kasım 2004

Yer: Philips

Nereden Alınır: Bilgi için: www.fotografyarismasi.com , E-mail: info@fotografyarismasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2004 ~ Kas 15, 2004

Bu yıl ikincisi düzenlenen Philips Fotoğraf Yarışması “Bizler Işığı Seven İnsanlarız” konseptiyle fotoğraf sevenleri tekrar bir araya getirmeyi hedefliyor.

Yarışma, fotoğraf sanatının teknik anlamda vazgeçilmez öğesi olan ışığın, günlük hayatlarımızdaki çarpıcı etkisini, fiziksel her tür obje üzerinde algılarımızı yönlendirici çağrışımlarını ve bunları en iyi fotoğraflayacak sanatçıları ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

Philips Aydınlatma, geliştirdiği teknolojiler ile daha sağlıklı ve aydınlık ortamlarda konforlu,verimli ve etkin yaşamanız için elverişli mekanlar yaratmaktadır. İnsanlığın ve teknolojinin gelişiminde büyük önem taşıyan ışığın, fotoğraf sanatında da aynı değerde önemli olduğunu bilen Türk Philips Tic. A.Ş., sanata karşı duyarlı kişiliği ile fotoğraf sevgisini geniş kitlelere aşılamayı amaçlamaktadır. İnsanlığa, aydınlatma ile hizmette bulunan ve 24 saat yaşam olanağı sağlayan Türk Philips Tic. A.Ş.’nin düzenlediği fotoğraf yarışması, fotoğraf tutkusunu içinde yaşatan, profesyonel ve amatör tüm fotoğraf sanatçılarının katılımını beklemektedir.

Genç yeteneklerin ve geniş katılım yelpazesinin bulunacağı bu yarışma, farklı bakış açılarının ve renklerin bir araya geleceği heyecan dolu bir paylaşımı ortaya koymayı hedeflemektedir.

KATEGORİLER 1. Profesyonel (Foto – röportaj)
2. Amatör: 2.1. Siyah Beyaz, 2.2. Renkli, 2.3. Dijital, 2.3.1. Manipüle Edilmiş, 2.3.2. Manipüle Edilmemiş

Katılımcılar Philips Aydınlatma Fotoğraf Yarışması’na, ışığın hayata anlam yüklediği her kareyi fotoğraflayarak 15 Ağustos – 15 Kasım 2004 tarihleri arasında www.fotografyarismasi.com adresine internet sitesinden form doldurarak veya posta yolu ile katılabilirler.

Philips Aydınlatma yarışmaya katılan herkesin yüzünü güldürmek ve onları ödüllendirebilmek için yarışmaya amatör kategorilerde katılan tüm fotoğrafları www.fotografyarismasi.com adresinde oylamaya sunacaktır. Bu oylama yolu ile her ay amatör kategorilerde en çok oy alan fotoğraflar “Ayın Fotoğrafı” olarak belirlenecek ve Philips HD 7624 Essence Çay Kahve Makinesi ile ödüllendirilecektir. Bu değerlendirme yarışma süresi boyunca 3 kere tekrarlanacaktır. Yarışma bitiminde ise Türk Philips Tic. A.Ş.’nin belirlediği jüri profesyonel ve amatör kategorilerde yarışmanın birincilerini ve her kategoride özel ödül almaya hak kazananları belirleyecektir. Profesyonel kategoride yarışmaya katılacak olan eserler www.fotografyarismasi.com adresinde yayınlanacak ancak ziyaretçilerin oylamasına açılmayacaktır.
Detaylı bilgi için: www.fotografyarismasi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT