Pınar Labne, Meşhurlarını Arıyor

Tarihler: 13 Ocak 2011 Perşembe ~ 30 Mayıs 2011 Pazartesi

Yer: Pınar

Nereden Alınır: www.facebook.com/PinarLabne

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2011 ~ May 30, 2011

Türkiye’de ilk olarak Pınar tarafından geliştirilen bir ürün olma özelliğine sahip Pınar Labne için yepyeni bir interaktif kampanya başlıyor. Mutfakta zaman harcamayı seven ve yaratıcılığın verdiği heyecanla Pınar Labne’li yeni tat’ları keşfeden 7’den 70’e kadın ve erkek “Pınar Labne severlerin” tariflerine yer veriliyor. Ayrıca kampanyada Pınar Labne’nin; çorbalar, tatlılar, mezeler ve ana yameklerdeki farklı kullanım alanları ve yemeklere kattığı lezzet de vurgulanıyor.

Tüketicinin beğenisine sunulduğu 1984 yılından bu yana, özel tadı ve kıvamıyla tüketicilerin vazgeçilmezi olan Pınar Labne; internet üzerinden yürütülecek interaktif bir kampanya ile de tüketicisine ulaşacak.

Facebook üzerinde www.facebook.com/PinarLabne sayfasını ziyaret eden tüketiciler, Pınar Labne kullanarak hazırladıkları lezzetlerin tariflerini bu sayfada paylaşacaklar. Her ay ziyaretçilerinin oylarıyla “En Çok Beğenilen ilk 10 Tarif” belirlenecek. Bu tariflerin arasından belirlenecek beş “meşhur tarif ve tarif sahibi” ürün paketleri ile dağıtılacak tarif kartlarında yer bulma ve keşfettikleri lezzetleri tüm Türkiye ile paylaşma şansı yakalayacak. Yüz binlerce evde, Pınar Labne tüketicilerine ilham kaynağı olacak tariflerin sahipleri aynı zamanda lezzetli Pınar ürünlerinden oluşan ürün paketlerinin de sahibi olacak. Kampanya 30 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT