Ringmasters Olympia

Tarihler: 01 Kasım 2008 Cumartesi ~ 01 Kasım 2008 Cumartesi 1 Kasım Cumartesi Saat 20:00

Yer: İstanbul Gösteri Merkezi (Eski Mydonose)

Ücret: 60,00 YTL - 30,00 YTL - 15,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve etkinlik mekanı gişesi

Adres: Eski Mydonose Showland, Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2008 ~ Kas 1, 2008
Dünyanın beklediği zirveye sayılı günler kaldı
Topuz Production, dünyanın en iyi sporcularını bir araya getiren Ring Master’s Olympia’yı 1 Kasım 2008’de İstanbul Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirecek. Türkiye’nin tanıtımı için de büyük bir önem taşıyan organizasyona bin kişi yurtdışından toplam 5 bin kişinin katılım göstermesi bekleniyor.

1 Kasım gecesi, her biri kendi dallarında usta ve ödüllü sporcuların ter dökeceği Ring Master’s Olympia’ya 4 kıtadan 18 sporcu katılacak. 4 turnuvanın gerçekleştirileceği gece sonunda da 4 şampiyon ilan edilecek. Heyecanla beklenen RMO’da; Asya`dan 1996 Atlanta Olimpiyatları Boks Şampiyonu ve Tayland’ın en saygı duyulan sporcusu unvanına sahip Somrak Türkiye’de ilk kez ringe çıkacak. RMO’nun diğer usta sporcuları ise; Avrupa`dan Dünya Şampiyonu Dzmitry Shakuta, Tino Groth ve Michael Andrade yine Asya’dan Hoi Kwan ve Ekapol, Türkiye`den de şampiyon sporcularımız Burak Uğur, Deniz Fidan, Mehmet Özer, Aydın Tuncay ve Fikri Arıcan.

Olağanüstü sahne gösterilerinin gerçekleştirileceği gecenin sürpriz konukları ise; milyonların takip ettiği ve beklediği K-1 şampiyonu Semmy SCHILT, Peter AERTS ve Ramon DEKKER. İstanbul Gösteri Merkezi’nde 1 Kasım saat 20.00’da birbirinden değerli sporcuları karşı karşıya getirerek izleyenlere muhteşem bir gece yaşatacak olan Ring Master’s Olympia’ya ilgi büyük. Sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismin de merakla beklediği RMO’nun biletleri tükenmek üzere. Heyecanla beklenen gecenin biletleri ise; Biletix’te.

Yurtdışından yaklaşık bin izleyicinin beklendiği ve toplam 5 bin kişiyi ağırlayacak dev organizasyon Ring Master’s Olympia; Eurosport’la dünyanın birçok ülkesine ulaşacak. Eurosport dışında Fransa’da Canal Plus, Belçika’dan Be TV, Çin’den Kugou, Tayland’dan TGİ, Brezilya’da ise; Rede TV bu büyük organizasyonu izleyenleri ile buluşturacak.

`Ring Masters Olympia (RMO) hakkında:
Türk sporu adına tüm dünyada ses getirecek bir organizasyondur. Bir mücadele sporu zirvesi olan RMO` nun kuruculuğunu eski Dünya Şampiyonu milli sporcu Birol Topuz ve IKBF-WMTA hakemi ve uluslararası ring sporları koordinatörü olan Murat Dodurga yapıyor. Türk ve dünya basını, Kick Boxing Dünya Şampiyonu Topuz’u kendi başarıları dışında geçen sene Türkiye’ye getirdiği yine dünyaca ünlü “K1” organizasyonuyla da tanıyor. Topuz, aynı zamanda “K1” organizasyonunda yer alan ilk Türk “K1” sporcusuydu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT