Salomon’dan Adalar Triton Macera Yarışı

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 14 Haziran 2009 Pazar

Yer: British Council

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2009 ~ Haz 14, 2009
Adalar 14 Haziran’da Rengarenk Bir Pazarla Şenleniyor…
Salomon’dan Adalar Triton Macera Yarışı

Adalar renkli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlki Beykoz’da gerçekleştirilen Triton Macera Yarışlarının ikincisi, 14 Haziran Pazar günü Büyükada’da start alıyor. Tüm gün sürecek olan yarış, Heybeliada ve Burgaz etaplarından sonra tekrar Büyükada’da son buluyor.

Kano, macera koşusu, dağ bisikleti, ip etabı, harita okuma ve orienteering, yüzme gibi etapları bulunan, kısa ve uzun olmak üzere iki farklı parkurda gerçekleştirilecek yarışlara 10 Haziran’a kadar kaydını yaptıran tüm macera severler katılabiliyor. Saat 10: 00’da başlayacak yarışlarda profesyonel ve amatör tüm katılımcılara sertifika, dereceye girenlere ise macera yarışlarının vazgeçilmez markası Salomon’dan profesyonel outdoor spor malzemeleri (www.salomonsports.com/tr) hediye ediliyor. Alternatif spor dallarına destek vererek ülkemizde macera yarışlarının tanıtılmasını sağlayan Salomon’un yanı sıra Adalar Belediyesi de etkinliğe sponsor olarak destek veriyor.
Sıcak yaz günlerinin başlamasıyla adalara akın eden İstanbulluları 14 Haziran’da rengarenk bir Pazar günü bekliyor. Çocuk, genç, yaşlı, herkesin bir yandan denize girerken bir yandan da kanolarıyla geçen yarışmacıları seyredebileceği, hatta kendine güvenenlerin kanodan yüzmeye, bisikletten, koşuya, kısaca maceradan maceraya atılacağı bu adrenalin dolu günü sakın kaçırmayın…

Başvuru tarihleri: 1 Haziran – 10 Haziran 2009
Yarışların başlama saati: 10:00
Ödül Törenleri: Kısa parkur 17:00
Uzun Parkur 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT