Samsung Smart Camera Kenan Dogulu ile 30 Gün

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 10 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Ağu 10, 2012

Samsung ve National Geographic Channel ortaklığında gerçekleşecek “Kenan Doğulu ile 30 Gün” projesi, sevilen şarkıcının hayranlarına büyük sürprizler yaşatacak. Kenan Doğulu, 1 ay boyunca, her gün, Samsung’un Smart Camerası ile çekeceği fotoğrafları www.kenanla30gun.com sayfasından oylamaya sunacak. Fotoğrafları oylayanlar; Peru tatilinden, Kenan Doğulu ile tanışma fırsatına kadar birçok sürpriz hediyeyi kazanma fırsatı elde edecek.

Pazara sunduğu yeni Smart Camera’larıyla dikkat çeken Samsung Electronics, National Geographic Channel işbirliğiyle gerçekleştireceği “Kenan Doğulu ile 30 Gün” projesiyle, güzel bir kampanyaya imza atıyor. 10 Temmuz’da başlayacak proje ile Kenan Doğulu, 30 gün boyunca, her güne özel olarak çekeceği fotoğraflarını www.kenanla30gun.com adresi üzerinden oylamaya sunacak.

Büyük sürprizler sizi bekliyor!
Oylamaya katılanlar; National Geographic uzmanlarının rehberliğinde 9 gece 10 gün sürecek, 2 kişilik unutulmaz bir Peru tatili, fotoğrafları anında sosyal medyada paylaşma olanağı sunan Samsung WB150F fotoğraf makinesi, Kenan Doğulu’nun eğlenceli konserine bilet, imzalı albüm ve fotoğraf kazanma şansı elde ediyor. Samsung ve Nat Geo’un bu proje ile sevilen şarkıcının hayranlarına sunduğu sürprizler arasında, Kenan Doğulu ile tanışma fırsatı da yer alıyor.

Her gün oyla, şansını artır
Samsung Electronics’in Milli Piyango İdaresi izni ile yürüttüğü “Kenan ile 30 Gün” projesi için çekilişe katılacak kişiler, oylama öncesinde dolduracakları katılım formu ile başvurularını gerçekleştirecekler. Kampanya için oylamalar aynı zamanda facebook.com/SamsungTurkiye adresli Facebook sayfası üzerinden de gerçekleştirilecek. Her gün oylama yaparak, daha fazla çekiliş hakkına sahip olarak, sürprizleri kazanma şansınızı artırabilirsiniz!

Samsung’un Smart Camera dünyasına adım atın
Samsung’un Wi-Fi bağlantı desteği sunan yeni Smart Camera’ları ile, fotoğraflarınızı anında sosyal medyada paylaşabilir ve Samsung’un cloud hizmetleri AllShare Play ve Microsoft SkyDrive sayesinde fotoğraflarınıza istediğiniz yerden erişebilirsiniz. Yeni nesil Samsung smart camera’lar; üstün kalitede fotoğraf çekiminin yanı sıra; hafif, dayanıklı ve kompakt tasarımıyla öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT