Satyrykon 2004 Karikatür Yarışması

Tarihler: 01 Ocak 2004 Perşembe ~ 01 Şubat 2004 Pazar

Yer: Satyrykon 2004

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin:

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2004 ~ Şub 1, 2004
Satyrykcon 2004 karikatür yarışmasına, başka bir yarışmaya ve sergiye katılmamış, A3 boyutundan büyük olmayan, her tür teknikle çizilmiş orjinal karikatürlerle katılabiliniyor.
Yazısız karikatürlerin tercih edileceği yarışmada, Altın Anahtar büyük ödülü, gümüş madalya ödülleri ve para ödülleri veriliyor.
Ayrıca yarışmaya katılan karikatürler bir katalogta toplanarak yarışmacılara gönderilecek.
Karikatürist Nezih Danyal, Polonya`da yapılan Satyrykon 2004 Karikatür Yarışması`na seçici kurul üyesi olarak çağrıldı.
Bu yıl mizah, sosyal yergi ve şeytan konularında konularında yapılacak yarışmanın seçici kurulunda, Danyal’ın yanı sıra Andrzej Czeczot, Jan Jaromir Aleksiun, Elzbieta Laskowska, Zdzisław Smektala, Miroslav Bartak, Branko Najhold ve Mikhail Zlatkovsky’ de yer alacak.
Katılımcıların, karikatürlerini 1 Şubat 2004 tarihine kadar Satyrykon 2004, Chojnowska 2, 59-220 Legnica, POLAND adresine göndermeleri gerekiyor. Yarışmayla ilgili daha geniş bilgi www.satyrykon.com adresinden alınabilinir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT