Sevgililer Günü’nde Sualtında Sürpriz Evlenme Teklifi Fırsatı

Tarihler: 10 Şubat 2012 Cuma ~ 10 Şubat 2012 Cuma

Yer: Super FM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2012 ~ Şub 10, 2012

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, sevgilisine unutulmayacak bir deneyimle evlenme teklif etmek isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü vazgeçilmez kılmak isteyen üç şanslı kişi, sevgilisine sualtında açılacak pankartla evlenme teklif etme şansı yakalıyor.

Sevgilinize sualtından göndereceğiniz bir mesajla evlenme teklif etmek ister misiniz? Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Süper FM işbirliğiyle aşklarını unutulmaz kılmak isteyen üç şanslı kişiye, klişelerden uzak bir Sevgililer Günü yaşatma şansı sunuyor.

İstanbul Akvaryum, Süper FM işbirliğiyle yaptığı kampanya kapsamında 10 Şubat 2012, Cuma günü Süper FM dinleyicileri arasından seçilecek üç kişiye, İstanbul Akvaryum’da unutulmaz bir evlenme teklifi deneyimi yaşatma şansı sunuyor. İstanbul Akvaryum içerisinde bulunan en büyük panel önünde, dalgıçların açacakları pankartla sevgililerine evlenme teklif etmek isteyenlerin 10 Şubat 2012, Cuma günü Süper FM üzerinden yapılacak yarışmaya katılmaları yeterli olacak. Üç şanslı talihli sevgililerine evlenme teklif etme şansını yakalamanın yanı sıra İstanbul Akvaryum’da sürpriz hediyelerle de karşılaşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT