“Sınırlar Yörüngeler 07-08” Yarışması

Tarihler: 05 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 11 Haziran 2010 Cuma

Yer: Siemens Sanat

Nereden Alınır: Siemens Sanat

Adres: Meclisi Mebusan Cad. No:45 Fındıklı İstanbul Fındıklı İstanbul

Telefon: 0212 334 11 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2010 ~ Haz 11, 2010

Türkiye’de güncel sanatın önemli adreslerinden biri olan Siemens Sanat tarafından genç sanatı ve sanatçıları desteklemek amacıyla ilk kez 2007 yılında düzenlenen “Sınırlar Yörüngeler” yarışmasının bu yıl dördüncüsü düzenleniyor. “Sınırlar Yörüngeler 07-08” yarışması için 15 Şubat’ta başlayan başvuruların sona ermesine bir hafta kaldı.

Alan gözetmeksizin tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla katılmak mümkün olabiliyor. Başvuru sahipleri yarışmaya son üç yıl içerisinde her türlü içerik ve malzeme ile üretmiş oldukları en fazla üç eserle katılabiliyor. Adayların Siemens Sanat’ın web sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 9 Nisan 2010 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Siemens Sanat’a ulaştırmaları gerekiyor.

Genç yetenekleri ve güncel sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada, Canan Beykal, Mürteza Fidan, T. Melih Görgün, Gülçin Özdemir ve Emre Zeytinoğlu’ndan oluşan Sergi Değerlendirme Kurulu görev alacak.

Genç sanatçıların kendilerini ifade edebilme yetisini harekete geçirmek üzere düzenlenen yarışma, başarılı görülen yapıtların sergileneceği ‘Sınırlar Yörüngeler 07’ ve ‘Sınırlar Yörüngeler 08’ isimli iki etkinlikle devam edecek. Yarışması sonucunda sergilenmeye layık görülen genç sanatçıların çalışmaları 5 Mayıs - 11 Haziran tarihleri arasında ‘Sınırlar Yörüngeler 07’ sergisi, 23 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında ‘Sınırlar Yörüngeler 08’ sergisi ile Siemens Sanat’ta ziyaretçilerle buluşacak.

Ayrıntılı bilgi, yarışmanın şartnamesi ve katılım formu www.siemenssanat.com web sitesinden edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT