Sınırlar Yörüngeler 11-12 Yarışması

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 09 Mart 2012 Cuma

Yer: www.siemenssanat.com

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. No: 45 34427 Fındıklı, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 11 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Mar 9, 2012

Türkiye’de güncel sanatın önemli adreslerinden biri olan Siemens Sanat tarafından güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla ilk kez 2007 yılında gerçekleştirilen “Sınırlar Yörüngeler” yarışmasının bu yıl altıncısı düzenleniyor. “Sınırlar Yörüngeler 11-12” yarışması için başvurular 16 Ocak 2012’de başlıyor.

Alan gözetmeksizin tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla katılabilmek mümkün. Başvuru sahipleri yarışmaya kendilerini temsil edecek çalışma ve önerilerle başvurabiliyorlar. Adayların Siemens Sanat’ın web sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 09 Mart 2012 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Siemens Sanat’a ulaştırmaları gerekiyor.

Genç yetenekleri ve güncel sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada Sergi Değerlendirme Kurulu, Turan Aksoy, Canan Beykal, Mürteza Fidan, T. Melih Görgün, Dilek Winchester’dan oluşuyor.

“Sınırlar Yörüngeler” yarışması sonucunda, sergilenmek üzere seçilen sanatçıların çalışmaları Nisan ayından itibaren Siemens Sanat’ta seyircisiyle buluşacak.

Ayrıntılı bilgi, yarışmanın şartnamesi ve katılım formu www.siemenssanat.com internet sitesinden edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT