Sırma Facebook Yarışması ile Küba Tatili Kazanın!

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 17 Kasım 2011 Perşembe

Yer: http://apps.facebook.com/neyaptiginibilmiyorum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 17, 2011

Türkiye’nin lider su ve maden suyu firması Sırma; kazandırmaya devam ediyor. Sırma facebook sayfasına “Yazın Ruhunu ve Eğlencesini” en iyi yansıtan fotoğrafı yükleyen katılımcılar; yapılan oylama sonucunda “Küba Tatili” kazanma şansı yakalıyor.

Hayatın en doğal ve lezzetli içeceklerini tüketicileri ile buluşturan Sırma; sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta takipçileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Sırma ürünlerine yönelik en yeni haberlerin, gelişmelerin paylaşılacağı sayfada; birbirinden eğlenceli, interaktif kampanyalar, yarışmalar Sırma kullanıcıları ile buluşacak.

Fotoğraf yarışması ile katılımcılar “Yazın Ruhunu ve Eğlencesini” en iyi yansıtan özgün fotoğraflarını Sırma’nın Facebook sayfasına yükleyerek 3 haftalık bir oylama maratonuna dahil olacaklar. Her katılımcının en fazla 3 farklı fotoğraf yükleme hakkı bulunmaktadır. Oy vermek isteyen takipçiler ise Sırma Facebook sayfasını beğendikten sonra bu interaktif yarışmaya görüşleriyle katkıda bulunabilecekler ve en popüler ilk 20 fotoğrafın belirlenmesine destek olabilecekler.

Yarışma özel jürisi tarafından başarı kriterlerine göre belirlenen ilk 13 fotoğraftan en çok oy alan ilk üç fotoğrafın sahiplerine sırasıyla; çift kişilik “Küba tatili”, Canon 550D fotoğraf makinesi ve Apple IPad 2 hediye edilecek. Geriye kalan ilk 10 kişi ise Blackberry Curve kazanacak. Dereceye giren katılımcılar yarışmanın sonuçlanmasından sonra Sırma Facebook sayfası üzerinden açıklanacak.

Yarışma Koşulları Hakkında Ek Bilgi:

Katılımcılar http://apps.facebook.com/neyaptiginibilmiyorum linki ile Sırma’nın Facebook yarışma sayfasındaki forma; ücretsiz olarak kişisel bilgilerini girerek kayıt olabilecekler. Çektikleri özgün fotoğrafları açıklaması ile birlikte ( fotoğrafın konusu, adı, mesajı, varsa ek açıklama vb. ) siteye yükleyerek katılım yapabilecekler. (Açıklama metni max. 100 karakter ile sınırlıdır.) Yüklenen fotoğraflardan, moderasyon yetkililerince yapılacak inceleme ile yarışma konusuna uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olanlar yarışma katılımına dahil edilecek ve yarışma sayfasında yayınlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT