Siz de Bir Sabah Rock Yıldızı Olarak Uyanabilirsiniz

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Ocak 2012 Salı

Yer: Efes Dark

Nereden Alınır: www.rockndark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Oca 31, 2012

Dört yıldır birçok amatör rock grubunun yolunu açan ve müzik dünyasına kazandıran Rock’n Dark Müzik Yarışması’nın kayıtları 15 Aralık Perşembe günü başlıyor. Rock’n Dark Müzik Yarışması 5’e katılmak isteyen gruplar, başvurularını, yarışmanın resmi internet sitesi www.rockndark.com üzerinden yapabilecek.

Efes Dark tarafından düzenlenen ve genç müzisyenlere yeteneklerini keşfetme ve müzik dünyasında yer edinme fırsatı sunmayı amaçlayan Rock’n Dark Müzik Yarışması 5 için başvurular 15 Aralık Perşembe günü başlıyor.

18 – 29 yaş arasındaki kişilerden oluşan tüm rock gruplarının katılabileceği Rock’n Dark Müzik Yarışması 5’e başvurular, yarışmanın resmi internet sitesi www.rockndark.com üzerinden yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyen gruplar, şarkılarını internet sitesine yükleyecek.

Rock’n Dark 5’te bu sene sırasıyla Ankara, Eskişehir, İstanbul, Adana, Antalya, İzmir, Bursa ve Konya’da bölge finalleri gerçekleştirilecek. Bölge finallerinde sahnede canlı performanslarını sergileyecek gruplar arasından jüri ve halk oylaması sonucunda seçilen bölge birincileri, daha sonra yarı finalde ilk üçe girmek için yarışacak. Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde de Rock’n Dark 5’in birincisi belirlenecek.

Rock’n Dark Müzik Yarışması 5’te birinci seçilen grubun şarkısı dijital single olarak piyasaya çıkacak ve şarkının video klibi de çekilerek Dream TV’de yayınlanacak. İkincilik ödülünü alan grup uluslararası bir müzik festivalini izleme fırsatını yakalarken, üçüncü seçilen grup ise kendi şehrinde tam bir yıllık prova stüdyosu kullanımı hakkı elde edecek.

Rock’n Dark 4 yılı Geride Bıraktı!
Rock’n Dark’ta bugüne kadar; 45 ünlü, 108 yarışmacı grup sahne aldı. 4 yılda 44.850 km yol yapan Rock’n Dark kapsamında toplam 11 şehirde 41 konser gerçekleştirildi. Konserlere katılan 20.000’inden fazla müziksever keyifli saatler geçirdi.

Katılımın her yıl arttığı yarışmada bugüne kadar Samsun’dan Adelaide (2007), Çanakkale’den Batı Yakası (2008), Antalya’dan Gizli Özne (2009) ve Ankara’dan Sade (2010) isimli gruplar Türkiye birinciliğini kazandılar. Profesyonel kariyerlerinin ilk adımlarını Rock’n Dark sayesinde atan bu gruplar; albüm, dijital single, video klip sahibi oldu. Ayrıca birinciler Türkiye’de ve yurt dışında önemli festivallerde sahne alma fırsatı yakaladı. Yarışmada ikinci ve üçüncü olan gruplar ise prova stüdyosu kullanımı ve enstrüman seti gibi ödüllerle müziklerini geliştirmek için kendilerini cesaretlendirecek imkanlara kavuştu.

Rock’n Dark Müzik Yarışması organizasyonlarında bugüne kadar; Mor ve Ötesi, Kargo, Nev, Ogün Sanlısoy, Anima, Yüksek Sadakat, Moğollar, Gece Yolcuları, Gripin, Manga, Hayko Cepkin, Seksendört ve Emre Aydın sahne alarak gidilen şehirlerde unutulmaz konserlere imza attı. Ayrıca dünyaca ünlü New Model Army ile Anneke Van Giersbergen de önceki yıllarda Rock’n Dark Müzik Yarışması finallerinde sahne aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT