Spor ve Eğlence Bu Şenlikte Bir Arada

Tarihler: 28 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2011 Pazar

Yer: Koşuyolu Parkı

Adres: Es Voleybol, Cenap Şahabettin Sokak, No 29, Koşuyolu 34718 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 327 04 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2011 ~ May 29, 2011

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan ES Voleybol “Mini Voleybol Şenliği”, birbirinden renkli etkinliklerle 28–29 Mayıs 2011 tarihlerinde Koşuyolu Parkı’nda gerçekleşiyor.

Es Voleybol’un çocuklara voleybolu sevdirmek ve daha yaygın bir biçimde oynanmasını sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği “Mini Voleybol Şenliği”, 28–29 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleşiyor. Spor ve eğlenceyi bir arada sunan etkinlikte minik sporcuların, aileleri ve arkadaşlarıyla eğlenceli dakikalar geçirmesi hedefleniyor.

Koşuyolu Parkı’nda düzenlenecek olan “Mini Voleybol Şenliği”ne, çok sayıda spor ve ilköğretim okullarından yaklaşık 150’ye yakın takım ve 1000’den fazla sporcu katılacak. Spor Kulübü ve ilköğretim okullarının yanı sıra, ES Voleybol Okulları’na devam eden öğrencilerinde katılacağı “Mini Voleybol Şenliği” ile öğrenciler yoğun geçen bir çalışma döneminin stresini üzerlerinden atacaklar. Kazanan ve kaybedenin olmadığı ve herkesin madalya alacağı voleybol müsabakalarında mücadele edecek sporcular tüm becerilerini rahat bir şekilde sergileyecekler.

Çocuğunuzun şenlik havasında geçecek müsabakalara katılıp, bir takım olarak paylaşmayı, mücadele etmeyi öğrenmesini istiyorsanız, “Mini Voleybol Şenliği” ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.esvoleybol.com adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT