Tag a Trunk Yarışması

Tarihler: 01 Ağustos 2004 Pazar ~ 01 Eylül 2004 Çarşamba

Yer: Billabong

Nereden Alınır: info@egepamtur.com

Adres: Egepamtur Bayar Cad. Gülbahar sk. Ege Yıldız Sitesi No:15 Zemin Kat/1 Kozyatağı Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2004 ~ Eyl 1, 2004

Kendi şortunu kendin yarat, Billabong ile İspanya’ya git !...

Billabong’un düzenlediği ‘Tag a Trunk’ yarışmasında, tasarımlarını Billabong’un özel şortlarına döken gençlerden biri İspanya’daki sörf şampiyonasına gidecek!...

Amerika’da satış rekorları kıran ‘tag a trunk’,yani boyanmış boardshortun çekilmiş bir fotoğrafını ve satın alma belgesini gönderen gençler arasında, en iyi tasarımı yapan, ekim ayında Dünya Sörf Şampiyonası İspanya Ayağı ‘Pro Mundaka’ya gitmeye hak kazanacak. Bunun dışında yarışmaya katılan iyi tasarımlar da ödüllendirelecek.

Gençlere tasarımlarını şortlarının üzerinde özgürce yaratabilme olanağı veren, Billabong Boardshort teknolojisiyle üretilmiş, düz, üzerinde sadece ‘Tag A Trunk’ logosu olan board-shortlar, her boya ile boyanabiliyor, suya dayanıklı ve çabuk kuruyor. Yaratıcı ve özgür gençlere hitap eden bu şortlar, gençlerin marker, sprey boya ve benzeri malzemelerle istedikleri tasarımı serbestçe yapabilmelerine; kumsallarda ve sahillerde kendi yaptıkları tasarıma sahip bu boardshort ile,kendilerini alabildiğine özgür hissedebilmelerine olanak sağlıyor. Avusturalya’da doğan bu moda akımı, tüm dünyanın etkin board sporları giyim markası Billabong’un en popüler trendi.

Fotoğraflar, info@egepamtur.com ve Egepamtur Bayar Cad. Gülbahar sk. Ege Yıldız Sitesi No:15 Zemin Kat/1 Kozyatağı/İstanbul veya A.O.S.B. 10037 SOK. NO:5 Çiğli/İzmir adreslerine gönderilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT