Tasarım Vespa´da Buluşuyor

Tarihler: 02 Eylül 2010 Perşembe ~ 08 Ekim 2010 Cuma

Yer: Vespa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2010 ~ Eki 8, 2010

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor tarafından geçen sene ilki gerçekleştirilen “Art Vespa” ikinci kez start alıyor. Üretildiği 1946 yılından bugüne kadar tasarımının klasik öğelerini taşımayı başaran ve bir tasarım ikonu olarak kabul edilen Vespa’lar, Türkiye’nin duayen reklamcılarının jüri üyeliği eşliğinde yeniden yorumlanıyor.

Ferco Motor, Avrupa ve Güney Afrika’da da gerçekleştirilen ve ülkemizde ilki geçen sene gerçekleşen “Art Vespa” tasarım yarışmasıyla Vespa tutkusunu hayal gücüyle ve tasarımla buluşturuyor. Geçen sene “Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa’yı” sloganıyla yola çıkan yarışmaya toplam 260 tasarım katılmıştı. İlk 10’a giren tasarımın Vespa’lar üzerine uyarlanıp sergilendiği Art Vespa 2010’a 1 Eylül–8 Ekim tarihleri arasında www.fercomotor.com.tr/artvespa adresinden başvurulabilecek.

Önce Tanı Sonra Tasarla
İlkinde olduğu gibi katılım için öncelikle Ferco Motor tarafından online ortamda hazırlanan kayıt formunu doldurmak gerekiyor. Sonrasında ise sunulan Vespa LX modellerinden biri seçilerek bilgisayara yükleniyor. “Önce tanı sonra tasarla” diyen Art Vespa, katılımcıların yaratım sürecini kolaylaştırmak için onları uzman eğitmenler eşliğinde test sürüşüne davet ediyor. Gerisi de tamamen katılımcının yaratıcılığına bırakılıyor.

Birinciye Vespa LX 150
Katılımcılar, İtalya Piaggio C S.p.a.’nın uluslararası ekibiyle Türkiye’nin duayen reklam ve tasarımcıları Atilla Aksoy, Metin Aroyo, Murat Çetintürk, Selim Demirdelen, Hakkı Mısırlıoğlu ve Derin Sarıyer’in jüri üyesi olarak bir araya geldiği yarışmaya birden fazla tasarımla katılabiliyor. Yarışmanın ödülleri ise 1.ye Vespa LX 150, 2.ye Vespa kask ve Vespa Academy’de eğitim, 3.ye ise Vespa Academy’de eğitim imkanı sunuluyor.

Art Vespa Jüri üyeleri
Atilla Aksoy/ Bilgi Üni. Reklamcılık Bölüm Başkanı, Works Ajans Başkanı
Metin Aroyo/ Piramit, Ajans Başkanı – Creative Director
Murat Çetintürk/ Rafineri, Creative Director
Selim Demirdelen/ Yönetmen
Hakkı Mısırlıoğlu/ Ultra, Ajans Eş Başkanı – Creative Director
Derin Sarıyer/ Mimar, tasarımcı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT