Tatilsepeti’nden Bayrama Özel Sıra Dışı Bir Hizmet!

Tarihler: 22 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Yer: http://bit.ly/pIiFGf

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Tatilsepeti, Elöpenzi iPhone uygulamasıyla size bu bayramda yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın tatildeyken de ellerinden öpme fırsatını sunuyor.

2004 Yılında kurulan turizm portalı Tatilsepeti.com her zamanki gibi yenilikçi projelere imza atmaya devam ediyor.

Şimdi yepyeni ve orijinal bir iPhone uygulamasıyla Ramazan Bayramında el öpme geleneğine yeni bir boyut kazandırdı. Geleneksel SMS kutlamaları yerine Elöpenzi uygulamasıyla bayramlaşmayı daha eğlenceli hale getirdi.

Daha ikinci gününde iTunes’un en çok indirilen app listesinde ilk 10’a girmeye başardı ve binlerce iPhone kullanıcısı Elöpenzi ile bayramlaşmaya başladı.

Peli Chef ve ALICE BBDO ile birlikte geliştirilen Elöpenzi iPhone uygulaması sayesinde Tatilsepeti Ramazan Bayramında iPhone kullanıcılarına istedikleri arkadaşların veya yakınlarının uzaktan ellerini öpebilme imkânı sundu.

Kullanıcılar Facebook listesinden, bayramını kutlamak istediği arkadaşını belirledikten sonra ekranda çıkan eli gerçek bir elmiş gibi öpüp alnına götürerek işlemi gerçekleştirebiliyor. Bu bayramlaşmayı arkadaş veya yakınların Facebook duvarında paylaşabiliyor. Ayrıca email aracılıyla da istenilen kişiye bayram mesajınız gönderilebiliniyor.

Uygulamayla yapacağınız bayramlaşma sonrasında bir kerelik Tatilsepeti alışverişlerinizde kullanabileceğiniz 20TL’lik indirim kuponu da Tatilsepeti’nden size bayram hediyesi. Uzun bayram tatillerinde şehir dışına çıkınca el öpmek zorlaşırken, artık Elöpenzi uygulaması sayesinde tatildeyken de herkes ile uzaktan bayramlaşabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları Elöpenzi uygulamasını http://bit.ly/pIiFGf adresinden ücretsiz olarak yükleyebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT