TCDD `Çocuk Oyunu Senaryo Yarışması`

Tarihler: 15 Ocak 2004 Perşembe ~ 01 Temmuz 2004 Perşembe

Yer: T.C. Devlet Demiryolları

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.tcdd.gov.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2004 ~ Tem 1, 2004
TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından; geleceğin büyükleri olacak çocuklara demiryolu sevgisi ve tutkusunun aşılanması, her yıl binlerce masum insanımızın canını yitirmesine/yaralanmasına yol açan trafik terörünün önüne geçilmesi, toplu taşımacılığın sağladığı konfor, kalite ve güvenliğe ek olarak, ekonomiye kazandırdığı artı değerler hususunda toplum bilinci yaratılması vb. konuları içeren çocuklara yönelik “Çocuk Oyunu Senaryo Yarışması” açıldı.
Katılım süresinin 1 Temmuz 2004’ de sona ereceği yarışmanın konusu; demiryollarının avantajları, ülke ekonomisine katkıları, demiryollarına ve demiryolu araçlarına zarar verilmemesi (trene taş atma,koltukları kırma vb.), demiryolunun tarihsel gelişimi, diğer ulaşım sistemlerine göre avantajları vb. hususları içerecek şekilde, çocuk ruhunu okşayan, oyunu izlerken bilgi dağarcığına yeni bilgiler eklenmesini sağlayan, demiryolu sevgisi aşılayan ve sonuç olarak “Demiryolu ile Çocuk” kavramının bir potada birleştirilmesi/kaynaştırılmasıdır.
Senaryo yarışmasında; 1.olan esere 2 milyar TL, 2.olan esere 1.5 milyar TL; 3.olan esere 1 milyar TL. ödül verilecek. Ayrıca mansiyon alan 3 eser sahibi de 500’er milyon ödül kazanacak.
Ödül töreninin TCDD’nin 148. Kuruluş yıldönümü olan 23 Eylül 2004 tarihinde yapılacağı yarışma ile ilgili şartnameler TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Gar üstü No: 5 Gar/Ankara adresinde temin edilebilir.
Yarışma ile ilgili diğer bilgiler için de (312) 312 32 14 veya 309 05 15 /4540 no.lu telefona başvurulabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT