‘Tesadüf’ünü Anlatan Kazanacak

Tarihler: 20 Ocak 2011 Perşembe ~ 20 Mart 2011 Pazar

Yer: www.fototurgut.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2011 ~ Mar 20, 2011

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı, başrollerini Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür’ün üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever” sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. 4 Şubat’ta vizyona girecek filmin öncesinde başlayacak yarışma ile“tesadüf”ünü kısa film ve fotoğraf alanında en iyi anlatan genç yetenekler birbirinden değerli ödülleri kazanacak.

Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ayda Aksel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal ve Yılmaz Gruda`nın rol aldığı “Aşk Tesadüfleri Sever” 4 Şubat 2011’de vizyona girecek.

Filmin vizyona giriş tarihi yaklaşırken, Böcek Yapım tarafından, genç yetenekleri desteklemek için "Tesadüf" konseptli bir de yarışma hayata geçirildi. Öğrencilerin ve sinemaseverlerin, en iyi amatör kısa film ve en iyi amatör fotoğraf dallarında başvurabilecekleri yarışmayla ilgili detaylı bilgilere www.fototurgut.com internet sitesinden ulaşmak mümkün.

Her iki alanda da yarışmayı birincilikle tamalayanlar Ömer Faruk Sorak ve Mehmet Turgut’un yanında staj yapma şansı kazanacak. İlk üçe giren tüm yarışmacılar ise filmin ve yarışmanın destekçisi Anadolu Jet’ten çift kişilik Avrupa gidiş dönüş uçak bileti kazanacak. Yapımcılığını Oğuz Peri’nin, öykü ve proje tasarımı ile genel koordinatörlüğü İpek Sorak’ın üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit Erdik’in yazdığı, müzikleri Ozan Çolakoğlu’nun hazırladığı “Aşk Tesadüfleri Sever” 4 Şubat 2011 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak...

Yarışmaya Katılım

20/01/2011 ve 20/03/2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmacılar siteye üye olduktan sonra, fotoğraf veya kısa filmlerini sadece kullanıcı hesabı ile online olarak yükleyebilecekler. Yarışmacılar, siteye üye olduktan sonra hem fotoğraf alanında hem de kısa film alanında yarışmaya dahil olabilecekler.

Katılım koşulları

Yarışmaya katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. Yarışmaya kısa film ve fotoğraf alanlarında profesyonel çalışmalar yapmayan, amatör katılımcılar başvurabilir.

Kısa filminizin ya da fotoğraflarınızın "Tesadüf" konseptinde hazırlanmış olması gerekiyor. Yarışmaya katılacağınız kısa film ve / veya fotoğraflarınızın, herhangi bir profesyonel alan için hazırlanmamış ve kullanılmamış, tamamen amatör çalışmalar olması gerekiyor. Katılacağınız kısa filminizin süresi en fazla 2 dk. olmalıdır. "flv","mov","mpeg","3gp" ya da "mp4" formatlarındaki videolarınızla yarışmaya katılabilirsiniz.
Göndereceğiniz videonun boyutu maximum 30 MB olmalıdır.
Kendi "Tesadüf"ünüzü en az 1, en fazla 3 fotoğraf ile anlatabilirsiniz.
Fotoğraflarınızın imaj büyüklüğü en az 1000 piksel genişliğinde olmalıdır.
Cep telefonlarınız ile çektiğiniz kısa film ve fotoğraflarınız da yarışmaya kabul edilecektir.

Değerlendirme ve Ödüller

"Like/Beğen" butonu yarışmacıların sıralamaya girmesinde belirleyici olacak. En çok beğenilen 3 fotoğraf ve 3 kısa film ödüle hak kazanacak. Her iki alanda ilk üçe girenler, Anadolu Jet ile Avrupa’ya gidiş dönüş çift kişilik uçak bileti sahibi olacak.

Ayrıca jüri (Kısa Film: Ömer Faruk SORAK, Fotoğraf: Mehmet TURGUT) tarafından da fotoğraf ve kısa film alanında birer birinci seçilecek. Kısa film birincisi Ömer Faruk SORAK ile Böcek Yapım`da, fotoğraf birincisi Mehmet Turgut ile staj hakkı kazanacak. Jüri, siteye girenler tarafından en çok beğenilen kısa film veya fotoğraf birincilerini de seçebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT