Time: Trial 2

Tarihler: 01 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2004 Pazar 1-2 Mayıs 2004

Yer: Autodrom

Ücret: Katılım ücreti: 30 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi ve başvuru için: http://www.bwturkiye.com/

Adres: Atatürk Cad. No : 5 Orhanlı 34956 Tuzla Tuzla İstanbul

Telefon: (o216) 394 42 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2004 ~ May 2, 2004
Sokak Yarışları Pistlerde Daha Zevkli!

Club Cadde ve Adrenalin Tuning işbirliği ile hayata geçirilen Burning Wheels Projesi kapsamındaki ikinci etkinlik için geri sayım başladı. 01 - 02 Mayıs’ta Autodrom’da düzenlenecek olan Time:Trial 2, (zamana karşı yarış) zenginleştirilmiş etkinlik programı içerisindeki eğlence ve otomobil gösterileri ile dikkatleri çekecek!

Club Cadde ve Adrenalin Tuning’in ortak yürüttükleri Burning Wheels Projesi, otomobil tutkunlarını biraraya getirmek için yaratılan; sürüş teknikleri, otomobil sporları ve modifikasyon konularında bilgilendirme amacı taşıyan bir grup seminer, turnuva ve etkinlikler serisidir.

Hız tutkusunun, doğru ve güvenli bir biçimde tatmin edilmesinin sağlanmasına katkıda bulunan Burning Wheels, güvenli bir pistte yapılacak olan, profesyonel ve bilinçli bir takım tarafından yönetilen bir yarışta beceri ve yeteneğinizi deneme şansı vermeye devam ediyor.

Burning Wheels Projesi kapsamındaki ilk etkinlik, 27-28 Mart 2004 tarihlerinde Autodrom’da gerçekleştirilen Time:Trial I yarışıydı. Ethem Genim’in performans gösterisi ile renklenen yarış gününde, 50’nin üzerinde katılımcı ve 250’yi aşkın seyirciye ev sahipliği yapıldı. İki gün süren organizasyonda katılımcılar, bilgilendirici ve eğlenceli bir ortamda kendi arabaları ile yarışmanın zevkini çıkardılar.

Düzenli bültenleriyle, yarışçılara sunulan Katılım Belgeleri ve internet üzerinden alınan kayıtlarla sistemli bir çalışma sergileyen Burning Wheels Ekibi, Time:Trial 2 için çeşitli eğlenceler, otomobil gösterileri ve süprizler hazırlıyor.

Burning Wheels Time:Trial 2 ise, 01 – 02 Mayıs 2004 tarihinde gerçekleştiriliyor. 1 Mayıs Cumartesi günü 18:00’da başlaması öngörülen etkinlik, 2 Mayıs Pazar günü 13:00 – 20:00 saatleri arasında devam edecek.

Türkiyenin ilk otomobil ve motorsporları eğitim kompleksi olan Autodrom`da yapılacak olan etkinliğe, kendi arabanızla katılacaksınız. Bir arabayı birden fazla sayıda yarışçı kullanabilir. Güvenlik açısından kask takmak mecburidir. İhtiyaç halinde, kask temin edilecektir.

Geniş bilgi ve başvuru için, www.bwturkiye.com adresinden yararlanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT