Toyota’nın ‘Hayalimdeki Araba’ Resim Yarışması Sizleri Bekliyor

Toyota’nın ‘Hayalimdeki Araba’ Resim Yarışması Sizleri Bekliyor

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 24 Şubat 2017 Cuma

Yer: Toyota

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 24, 2017

Dünyanın 5 kıtasından binlerce çocuğun katılacağı Toyota “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2017’nin Türkiye ulusal yarışması başladı. Bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının altıncı kez katılacağı resim yarışması için başvurular 24 Şubat 2017 tarihine kadar sürecek. Türkiye’deki değerlendirmelerde 3 ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) ilk 3 dereceye giren resimlerin sahipleri birbirinden değerli ödüllerin yanında Japonya’da gerçekleşecek Uluslararası Yarışma’ya katılma şansı da kazanacak. Yarışmaya 2016 yılında Türkiye ile birlikte 81 ülkeden 855 bin resim katılmıştı.

Toyota tarafından 2004 yılından bu yana “Senin Hayalin – Geleceğin Arabası” temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocukları sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Çocukların hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışmaya dünya çapında büyük ilgi olurken birbirinden yaratıcı resimler dereceye girmek için yarışıyor. Türkiye’den çocukların altıncı kez hayallerindeki otomobili resimlerine yansıtarak yer alacağı yarışmaya geçtiğimiz 5 yılda 31 bin Türk çocuğu katılmıştı.

Nasıl başvuracaksınız?
Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar hayallerini, A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemesi kullanılarak resmedebiliyorlar.

Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar’a elden teslim edebilecekler. www.toyota.com.tr web sitesinden plazaların adreslerine ulaşmak mümkün. Yarışmaya posta yoluyla katılmak isteyenler ise resimlerini başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yanyol No:11 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine de gönderebilecekler.

Ayrıntılı bilgi için www.toyota.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, sorularınız için Toyota İletişim Merkezi’ni 0 (212) 354 0 354 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT