TSPAKB’den Tasarrufu En İyi Anlatana 5.000 TL Ödül!

Tarihler: 18 Eylül 2013 Çarşamba ~ 04 Ekim 2013 Cuma

Yer: TSPAKB

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2013 ~ Eki 4, 2013

Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) tarafından düzenlenen “Bence Tasarruf” temalı fotoğraf yarışması başladı. Tasarrufu en iyi anlatan fotoğrafın sahibi 5.000 TL kazanacak!

Toplumda tasarruf bilincini güçlendirmek amacıyla, TSPAKB tarafından düzenlenen “Bence Tasarruf” temalı fotoğraf yarışması 11 Eylül 2013’te başladı. Başvuruların 4 Ekim 2013 tarihine kadar süreceği yarışmada en çok beğenilen fotoğraflar arasından TSPAKB jürisi tarafından seçilecek çalışmanın sahibi 5.000 TL ödül kazanacak.

TSPAKB Başkanı Attila Köksal yarışmanın önemini şu sözlerle vurguluyor: “Tasarruf oranlarını artırmak, istikrarlı ve kuvvetli bir ekonomi için büyük önem taşıyor. Birliğimiz, bireylerin bilinçli bir şekilde birikim yapmalarını yaygınlaştırmak amacıyla farklı projeler geliştiriyor. Facebook üzerinden düzenlediğimiz “Bence Tasarruf” yarışması bu projelerin bir parçası. Yarışma sayesinde tasarruf bilincinin geniş kitlelerce benimsenmesini amaçlıyoruz.”

Facebook üzerinden düzenlenen yarışmaya katılım oldukça kolay. Param ve Ben sayfasından “Bence Tasarruf” uygulamasına giren kullanıcılar, kendi çektikleri ve tasarrufu en iyi şekilde anlatan fotoğrafı yükleyip, iletişim bilgilerini dolduruyor. Bu aşamadan sonra konsepte uygun fotoğraflar halk oylamasına açılacak. TSPAKB jürisi, halk oylamasında en çok oy alan 20 fotoğraf arasından yarışmanın kazananlarını belirleyecek.

Yarışmanın son katılım tarihi 4 Ekim 2013 olarak belirlendi. Yarışma sonucunda birinci seçilen fotoğraf 5.000 TL, ikinci 3.000 TL ve üçüncü 2.000 TL para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca ilk 20’ye giren katılımcılara TSPAKB’den 1 günlük ücretsiz eğitim ile Hakan Osmanoğlu ve Attila Köksal tarafından yazılan “Geleceğe Yatırım” kitabı hediye edilecek. Yarışmaya https://www.facebook.com/ParamveBen adresinden katılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT