Tuborg Roxy Müzik Günleri, Yeni Yıldızlarını Arıyor

Tarihler: 05 Mart 2012 Pazartesi ~ 28 Mart 2012 Çarşamba

Yer: www.roxymuzikgunleri.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2012 ~ Mar 28, 2012

Türkiye’nin bugüne dek süren en köklü müzik yarışması organizasyonu, Roxy Müzik Günleri’nin 17.si başladı. Tuborg’un ana sponsorluğunda gerçekleşen yarışma için başvurular 28 Mart tarihine kadar devam ediyor.

Bugüne kadar Hayko Cepkin, Replikas, Aylin Aslım, Bağdat Avenue, Dorian, Deja-vu, Nekropsi, Yeni Harman, Direc-t, Anima, Kurban, Gevende, Fairuz Derin Bulut, Softa gibi birçok ünlü ismi ve grubu müzik dünyasına kazandıran Roxy Müzik Günleri’nin 17.si için başvurular alınmaya başlandı. 28 Mart tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmada 16-17-18 Nisan tarihlerinde elemeyi geçen yarışmacıların canlı performans günleri gerçekleşecek ve 20 Nisan akşamı yapılacak ödül töreni ile yarışmanın sonuçları açıklanacak.

Bu sene 17’incisi düzenlenecek Tuborg 17.Roxy Günleri jürisinde; Taner Öngür, Kaan Yüceil, Harun Tekin, Aylin Aslım, Koray Candemir, Murat Hasarı, Ömer Ahunbay, Hakan Tamar, Ece Duyar, Oğuz Kaplangı, Hakan Özer, Özge Fışkın, Kanat Atkaya, Haluk Polat, Metehan Mert Çakır, Ceylan Ertem, Siyabend Suvari ve Turgay Gülaydın yer alıyor.

Dünden bugüne Tuborg Roxy Müzik Günleri

Roxy Müzik Günleri’nde geçtiğimiz 16 yılda; 2.400 grup, 9.930 müzisyen yarışırken, etkinlik 42.000 dinleyiciye ulaştı. 245 grubun finale kaldığı Tuborg Roxy Müzik Günleri’nde finallere kalan 1.100 müzisyen Roxy’de sahne aldı.

17. Roxy Müzik Günleri’nde birinci sırayı alan yarışmacı ya da grup, tüm masrafları karşılanarak, dünyanın en önemli ve köklü müzik festivallerinden biri olan Roskilde’yi izlemeye Danimarka’ya giderken ayrıca We-Play üzerinden single çıkartma şansını da yakalayacak. İkinci olan yarışmacı ya da grubun ise kendi seçtiği bir şarkısı Stüdyo Smart tarafından kaydedilerek albüm kalitesinde prodüksiyon yapılacak. Üçüncülük ödülü ise, Stüdyo Smart’tan 20 saatlik kayıt hakkı olarak belirlendi.

İlk üçe giren yarışmacılara ve “En İyi Davulcu” ödülünün sahibine, İstanbul Agop Zilleri’nden zil seti hediye edilirken, Tuborg Roxy Müzik Günleri için kayda gelen herkes, Stüdyo Smart’tan indirim kazanacak.

Tuborg 17. Roxy Müzik Günleri başvurusu ve ayrıntılı bilgi için: www.roxymuzikgunleri.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT