Türkiye’nin En Büyük Açık Hava Gazinosunun Hediye Biletleri Facebook’ta Saklı!

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Krombera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Haz 30, 2012

Yeni Rakı’nın Facebook sayfasında yer alan, Krombera tarafından geliştirilen uygulamadaki sorulara en hızlı şekilde doğru yanıt veren 25 kişi, 30 Haziran’da Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilecek, Türkiye’nin en büyük açık hava gazinosu Bi’ Büyük Fest’e iki kişilik bilet kazanıyor.

Türkiye’nin sofra ve eğlence kültürüyle özdeşleşen efsane markası Yeni Rakı ile gazino kültürünü, açık havada leziz bir meze ve müzik festivali eşliğinde yaşatacak “Bi’ Büyük Fest” 30 Haziran Cumartesi günü Kuruçeşme Arena’da gerçekleşiyor. Emel Sayın, Gökhan Tepe, Göksel ve Büyük Yeni Rakı Orkestrası’nın sahne alacağı etkinlikte katılımcılar, benzersiz Boğaz manzarası eşliğinde çok özel lezzetleri tatma imkanına sahip oluyor.

Bu muhteşem etkinliğe bedava bilet kazanmak isteyenlerin tek yapmaları gereken, Yeni Rakı’nın facebook.com/yeniraki adresli Facebook sayfasındaki soruları doğru yanıtlamak. Dijital ajans Krombera tarafından geliştirilen uygulamada, gazino dönemine dair ayrıntılarla dolu sorular yer alıyor. Yeni Rakı’nın gazino kültürünü Facebook’a taşıdığı soruların tamamını en hızlı şekilde doğru yanıtlayan 25 kişi, etkinliğe iki kişilik bilet kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT