Uluslararası Cumhuriyet Karikatür Yarışması

Tarihler: 01 Mart 2004 Pazartesi ~ 25 Nisan 2004 Pazar son katılım tarihi: 25 Nisan 2004

Yer: Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Karikatür Vakfı

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.byegm.gov.tr

Adres: P.K. 364, 06443 Yenişehir-Ankara Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2004 ~ Nis 25, 2004

*Uluslararası Cumhuriyet Karikatürleri Yarışması, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 80. yıldönümü kutlamaları kapsamında Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Karikatür Vakfı tarafından, Cumhuriyet konusunda kalıcı eserler üretilmesi amacıyla düzenlenmektedir.

*Yarışmaya tüm profesyonel, amatör karikatürcüler CUMHURİYET kavramını işledikleri karikatürlerle katılabilirler.

*Karikatürler A4 ya da A3 boyutlarında istenilen teknikle, siyah-beyaz, renkli olarak çizilebilir.

*Karikatürcüler en çok üç orjinal karikatürle yarışmaya katılabilirler. Yarışmacılar karikatürlerinin arkasına ad-soyadlarını ve adreslerini yazmalıdırlar.

*Yarışmacılar karikatürlerini 25 Nisan 2004 tarihinde kadar ULUSLARARASI CUMHURİYET KARİKATÜR YARIŞMASI / PK: 364 / 06443 YENISEHIR / ANKARA adresine göndermelidirler.

*Yarışmada tek ödül CUMHURİYET ÖDÜLÜ (5000 $) ve kuruluşların anı plaketleridir.

*Jüri, iki yabancı karikatürcü, üç Türk karikatürcü, bir Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve bir Karikatür Vakfı temsilcisinden oluşacaktır.

*Yarışma sonuçları 7 Mayıs 2004 tarihinde basın, yayın organları ve internetten duyurulacaktır.

*Yarışmada ödül alan karikatürcü 7-11 Mayıs 2004 tarihleri arasında Ankara’ya davet edilerek 10.Uluslararası Ankara Karikatür Festivali etkinliklerine konuk olacak, festival sırasında yapılacak sergi açılışında ödülünü alacaktır.

*Jüri tarafından seçilip, karikatürleri katologda yer alan karikatürcülere Uluslararası Cumhuriyet Karikatürleri Yarışması kataloğu ve katılım belgesi gönderilecektir.

*Karikatürler geri gönderilmeyecek ve basım yayım hakkı Uluslararası Cumhuriyet Karikatürleri Yarışması organizasyonunun olacaktır.

*Uluslararası Cumhuriyet Karikatürleri Yarışması karikatürleri sergisi Türkiye içinde ve Türkiye dışında çeşitli kentlerde açılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT