Uluslararası Mizah Festivali Komedide Yeni Yüzleri’ni Arıyor!

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 05 Mayıs 2011 Perşembe

Yer: standup@mizahfest.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 5, 2011

12–15 Mayıs 2011 tarihleri arasında ilk kez gerçekleşecek Uluslararası Mizah Festivali; “Komedide Yeni Yüzler” amatör “stand-up” yarışmasında yeni yetenekleri arıyor! Ön elemesi 5 Mayıs 2011, Perşembe günü Beyoğlu Haymatlos Bar’da gerçekleşecek bu eğlenceli yarışmaya kendine güvenen herkes davetli!

“Komedide Yeni Yüzler” yarışması; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle, Hayalgücü Organizasyon tarafından düzenlenen Uluslararası Mizah Festivali kapsamında gerçekleşecek. “Stand-up” dünyasına yeni isimler kazandırmayı amaçlayan yarışma amatörlerin ve yarı-amatörlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Adaylar, “Komedide Yeni Yüzler” yarışmasına; adaylar standup@mizahfest.org adresine mail atarak başvurabilirler. 5 Mayıs 2011, Perşembe günü Beyoğlu Haymatlos Bar’da yapılacak ön elemede belirlenecek 30 kişi; 13 Mayıs Cuma ve 14 Mayıs Perşembe günü Beyoğlu Hayal Bistro’da, DJ performansı eşliğinde gerçekleşecek eğlenceli yarı finallere katılma hakkını elde edecek. Yarışmanın finali ise 15 Mayıs Pazar akşamı yine Haymatlos Bar’da gerçekleştirilirken; yarışmayı kazananların ödülü TÜRSAB’dan birer haftalık yurtdışı ve yurtiçi tatil olacak.

12–15 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Mizah Festivali; Beyoğlu’nda yaklaşık 30 mekânı ve açık hava etkinliklerini kullanarak renkli bir program sunacak. Sanatseverler festival kapsamında; geleneksel mizah sanatlarından Seyirlik Oyun, Meddah, Ortaoyunu, Karagöz gibi gösterilerin yanı sıra, kabare, doğaçlama tiyatro, vodvil (hafif güldürü), “stand-up”, pandomim, karikatür gibi sanatları içeren etkinliklerle çeşitli sohbet, sergi ve atölyeleri takip etme imkânı bulacaklar.

Danışma kurulu Ayhan Taş, Mehmet Esen, Mehmet Çağçağ, Metin Üstündağ ve Vedat Özdemiroğlu’ndan oluşan Uluslararası Mizah Festivali’nin açılışı; 12 Mayıs 2011, Perşembe günü İstiklal Caddesi’nde düzenlenecek Karnaval Yürüyüşü ile gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT